Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Türk Oyun Geliştiricilerine Büyük Fırsat

doged_globaltechmagazineOyun endüstrisinin önemli organizasyonlarından Games Industry Law Summit 2015’e katılmak isteyen oyun geliştiricileri, sadece DOGED’e özel indirimlerden yararlanıyor.

Katılımcıların birbirleriyle fikir alışverişinde bulunmalarını ve aralarındaki bağlantıları geliştirip sağlamlaştırarak oyun endüstrisindeki vizyonlarını genişletmelerini hedef alan Games Industry Law Summit, 24 Nisan 2015′te görkemli ve tarihi bir meydan olan Vilnius Kempinski Katedral Meydanı’nda gerçekleşecek. Etkinlik, uluslararası oyun endüstrisinde yer alan hukuk ve iş geliştirme profesyonelleri tarafından gerçekleştirilecek ve tüm güne yayılmış panellerden oluşturulacak.

Oyun endüstrisine farklı bir soluk getireceğine inanılan bu organizasyonda sizler de DOGED aracılığı ile yer alabilir ve sadece DOGED’e özel indirimlerden faydalanabilirsiniz. 5 kişiden az çalışana sahip stüdyolar için 99 € ve 5 kişiden fazla çalışana sahip stüdyolar için de 199 € olarak belirlenen özel katılım ücretlerinden yararlanmak için, başvurularınızı basvuru@doged.org adresine göndereceğiniz e- postalar ile gerçekleştirebilirsiniz.

Games Industry Law Summit 2015 ile ilgili detaylı bilgi için http://gameslawsummit.org/ adresini ziyaret edebilir veya etkinliğin https://www.facebook.com/GamesIndustryLawSummit adresinde yer alan Facebook sayfasını, gözden geçirebilirsiniz.

Teknoloji Makaleleri