Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Asus Pro Kurumsal Masaüstü Bilgisayarların Sağlamlığı Bir Kez Daha Tescil Edildi

asus_globaltechmagazineÇin Ulusal Bilgisayar Test Merkezi tarafından B Serisi kurumsal masaüstü bilgisayarlar için yapılan değerlendirmede, iki arıza arası ortalama süreyi ifade eden ‘mean time between failures’ (MTBF) skorunun 630.000 saat olduğu belgelendi. Yeni MTBF puanı ASUSPRO’yu kurumsal masaüstü bilgisayar markaları arasında en üst seviyeye taşımış oldu. ASUSPRO B serisi masaüstü bilgisayarlarda iki arıza arası ortalama sürenin yaklaşık 630.000 saat olduğunun belgelenmesi sonucu Çin Ulusal Bilgisayar Test Merkezi tarafından ASUS’a bir de sertifika verildi.

ASUS, Çin’in yetkili araştırma enstitüsü olan Ulusal Bilgisayar Test Merkezi tarafından ASUSPRO (BM, BP ve BT Serileri dahil) B serisi masaüstü bilgisayarlarında iki arıza arası ortalama sürenin (MTBF süresi) 630.000 saatten fazla olduğunu belgelediklerini duyurdu. Bu önemli başarı sayesinde ASUSPRO B Serisi kurumsal masaüstü bilgisayar sektöründe MTBF skoru açısından dünya liderleri arasına girdi.

Bilgisayarlarda MTBF skoru, hem özel sektör hem de kamu tarafından yapılan teknoloji alımlarında sıkça dikkate alınan bir faktör. ASUSPRO B serisi masaüstü bilgisayarlar elde edilen bu başarılı sonuç sayesinde rakipleri karşısında güvenilir konumlarını sağlamlaştırdı.

ASUSPRO’nun avantajlarını keşfedin

ASUSPRO B Serisi masaüstü bilgisayarlar üstün güvenilirlik ve sağlamlığını olağanüstü sıkı üretim ve test süreçleri sonucu elde ediyor. Gürültü ve titreşim testleri, düşme testleri ve termal şok testleri gibi bir dizi zorlu kalite ve dayanıklılık testinden geçtikten sonra kullanıma sunuluyor. ASUSPRO masaüstü bilgisayarlar hem taşıma esnasındaki çarpmalara hem de günlük kullanım sırasındaki eskime ve aşınmalara karşı test ediliyor. Böylece ürünlerin yaşam süresi boyunca kalitesi ve güvenilirliği garanti altına alınıyor.

ASUS masaüstü bilgisayarların kalite ve güvenilirliği konusunda dünya çapında hem kullanıcılardan hem de basından çok sayıda pozitif bildirim alınıyor. ASUS masaüstü bilgisayarlar genel tatmin açısından değerlendirildikleri PCMag.com’dan iki yıl üst üste “Readers’ Choice” (Okurların Seçimi) Ödülünü aldı. Bu ödül ASUS’un Windows işletim sistemli rakip bilgisayar şirketlerine göre tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamada daha başarılı olduğunu ortaya koymuştu.

Teknoloji Makaleleri