Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Boyner’in Yeni İcadi Hopi 1 Milyon’a Ulaştı

hopi_globaltechmagazineAlışverişin yeni icadı Hopi’yi, müşterilerle buluştuğu 24 Nisan akşamından 8 Mayıs akşamına kadar geçen 14 günde, 1 milyon kişi akıllı telefonlarına indirdi. Hopi, sadece Türkiye’de değil dünyada da en hızlı 1 Milyon kullanıcıya ulaşan uygulamalardan biri oldu.

Alışverişin yeni icadı Hopi, 14 günde 1 milyon kullanıcı tarafından indirilerek önemli bir başarıya imza attı. Kullanılmaya başladığı andan itibaren müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Hopi, sadece Türkiye’de değil dünyada da en hızlı 1 Milyon rakamına ulaşan uygulamalardan biri oldu.

“Kullanıcılar akıllı alışveriş fikrini sevdi”

Hopi’nin dünyada benzersiz bir uygulama olduğunu söyleyen Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, “İş modelimizi önce müşterilerimizin kazanması üzerine kurduk. Farklı sektörlerde Türkiye’nin lider markalarının sunacağı özel fırsatlardan yararlanmalarını sağlayan “alışveriş arkadaşı” fikri, müşterilerimiz tarafından çok sevildi ve benimsendi. Müşterilerimize beğenileri ve alışveriş alışkanlıkları doğrultusunda kişiselleştirilmiş teklifler sunan Hopi üyesi markalar da müşterilere ulaşmak için Hopi platformunda adeta yarışıyorlar. Kullanıcı sayısı arttıkça üye markaların teklifleri daha da cazip hale geliyor. Kullanıcılarına akıllı ve kazançlı alışveriş vadeden Hopi kazandırmaya devam edecek” dedi. Erbay, “Kısa bir süre içinde 1 Milyona ulaşacağımızı bekliyorduk ancak tahminimiz 14 gün gibi kısa bir zaman değildi. Hopi’yi yeni teknolojilerle ve farklı sürprizlerle sürekli yenilemeye devam edeceğiz. İlk 1 yılda hedefimiz 5 milyona ulaşmak” diye konuştu.

Paracıklar En Çok Giyim, Kozmetik ve Turizm’de Harcandı

Hem IOS hem de Android işletim sistemli cihazlardan ücretsiz olarak indirilip kullanılmaya başlanan Hopi, ilk 1 milyon kullanıcısına 25 TL değerinde 25 Paracık hediye etti. İlk aşamada müşterilere hediye edilen 25 Milyon Paracık’ın %20’si ilk 14 gün içinde katlanarak kullanıldı. Ortalama 3,2 kat değeriyle katlanarak kullanılan paracıklarla Hopi kullanıcıları en çok giyim alışverişi yaptı. Giyimi sırasıyla kozmetik ve turizm sektörleri takip etti. Hopi kullanıcıları Hopi üzerinden yaptıkları alışverişlerde ayrıca 1,1 Milyon TL değerinde 1,1 Milyon Paracık kazandılar.

 

Türkiye’den Dünyada Bir İlk

Akıllı telefon uygulaması üzerinde çalışan ve dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan Hopi, müşterilerinin tercih, beklenti ve alışkanlıklarına uygun kişiselleştirilmiş kampanya ve teklifler sunuyor. Müşteriler Hopi kampanyalarından kazandıkları “Paracık” ödüllerini, üye markalarda yapacakları alışverişlerde 2, 3, 5 hatta 10 kata varan değerlerle çarparak kullanabiliyor. Bu özelliği ile Hopi, örneğin bir markadan kazanılan 10 TL değerindeki 10 Paracık’ın farklı bir markanın 5 Kat kampanyasında 50 TL değerine ulaşmasını sağlıyor. Hopi’ye üye markaların bulunduğu tüm lokasyonlarda ve online sitelerde geçerli olan kampanyalarda Hopi kullanılabiliyor.

İş Ortakları Sektörlerinin Lider Markaları

Hopi’nin üye markalarının sayısı her geçen gün artıyor. Şu ana kadar Hopi’de yer alan ve kısa süre içinde Hopi içinde yer alacak markalar; Altınbaş, Altınyıldız Classics, Avis, Banana Republic, Beymen, Beymen Club, Beymen Business, Bimeks, Boyner-YKM, Budget, Divarese, Digiturk, Dry Center, Fabrika, Finspor, GAP, İDO, Joker, Kahve Dünyası, Marks&Spencer, Morhipo, MNG Kargo, Network, Opmar Optik, Port Vale, Que, Silk&Cashmere, Turkcell, Yargıcı olarak sıralanıyor.

 

Teknoloji Makaleleri