Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yaz Tatilinizin Vazgeçilmezi Pentax Ricoh Fotoğraf Makineleri

wg-mlifestyleYazın yaklaştığı şu günlerde bir yazı daha su altında fotoğrafınız olmadan geçirmek istemezsiniz değil mi? Tatilde geçirdikleri her anı ölümsüzleştirmek isteyen kullanıcılar sayesinde, hem sualtında hem de üstünde fotoğraf ve video çekebilen Pentax Ricoh fotoğraf makineleri renk ve hayat dolu doğal fotoğraf çeker.

Yüksek ya da düşük sıcaklık, su, kum, gibi yıpratıcı şartlara da dayanabilen bu makineler, parlak güneş ve gece çekimlerinde de mükemmel sonuçlar verdiği için normal fotoğraf makinelerine göre daha çok tercih ediliyor. Yaz aylarında en çok talep edilen su altı fotoğraf makineleri, seyahat severler ve yaz sporlarına meraklı kullanıcılar için mükemmel bir seçenek. Pentax Ricoh sualtı fotoğraf makineleri, darbelere, toza ve düşmelere dayanıklı olması sayesinde güzel anlarınız güzel fotoğrafları hak edecek.

Hava ve su geçirmez, darbeye dayanıklı gövdesi ile üstün aksiyon kamera fotoğraf makinesi RICOH WG-M1; Pentax Ricoh WG-M1 dijital aksiyon kamera fotoğraf makinesi, Suya ve darbeye dayanıklı WG serisinin en yeni üyes. Ultra geniş açılı merceğiyle kullanıcıların tüm su altı ve açık hava etkinliklerinde yüksek kaliteli ve gerçekçi görüntüler ve filmler çekebilmelerini sağlıyor. RICOH WG-M1 modeli, hem sudaki, hem sahadaki zorlu aksiyon sahnelerinde, mükemmel performans sağlamak için 10 metreye kadar derinlikte sualtı koruyucu aksesuarı gereksinimi olmadan su geçirmez, 2 metreye kadar düşmelere ve darbeye dayanıklı ve ?10°C soğuğa dayanıklı olarak tasarlandı. Ultra geniş açılı merceği ile, gerçekçi derinlik hissi veren dinamik Full HD video klipler çekebiliyor. Yaklaşık 14.0 etkin megapiksel ile yüksek çözünürlüklü, son derece güzel durağan görüntüler çekerken, yaklaşık saniyede 10 kare hızla yüksek hızlı sürekli çekim özelliği ile seri görüntü alınabiliyor. WG serisinin özelliğini yansıtan gövdesi açık havaya uygun bir tasarıma sahip. Ayrıca, kullanıcının hem durağan görüntüler hem de video çekim esnasında gerçek zamanlı görüntüleri kontrol edebileceği, 1.5 inç renkli LCD ekran ve akıllı telefon aracılığıyla kablosuz LAN bağlantısı gibi kullanışlı özelliklere sahip. WG-M1 modelini bir dizi bağlantı aksesuarı ile tamamlayarak, kullanıcı spor veya açık hava etkinliklerindeki farklı aksiyon sahnelerinde çok daha esnek bir kullanıma sahip olabiliyor. Böylece, daha önce görülmemiş güzellikte, aksiyon dolu dinamik görüntüler ve videolar kaydedebiliyor.

Koruma aksesuarı olmadan zahmetsiz sualtı çekimi

Cihazla beraber verilen mercek koruyucusunu hava geçirmez gövdeye takarak, WG-M1 10 metreye kadar olağanüstü su altı performansı ve bir saate kadar sürekli işletim (IPX8 veya Sınıf 8 JIS eşdeğeri) sağlıyor. Ayrıca, iki metreye kadar darbeye dayanıklı, toza dayanıklı (Sınıf 6 JIS eşdeğeri) ve 10°C’ye kadar soğuk havaya dayanıklı olarak tasarlandı. Tüm bu özellikler, WG-M1’in son derece güvenilir ve çalışkan bir aksiyon kamera fotoğraf makinesi olmasını sağlıyor. Gövdeyi korumak için taşınması zor koruma aksesuarına gereksinim duymadığından, kullanıcı su altında özgürce fotoğraf ve video çekebilmenin yanı sıra, sesleri de boğukluk olmadan kaydedebiliyor.

Ayrıca akıllı telefon kullanarak uzaktan işletimi destekleyen kablosuz LAN bağlantısı sayesinde, akıllı telefona veya tablete WG-M1 uygulaması yükleyerek kullanıcı farklı işlevleri uzaktan gerçekleştirebilecek: belirli bir sahne veya objenin durumunu belirlemek, dekalanşöre basmak, ve hatta video kayıtlarını gerçek zamanlı olarak kontrol edebilmek. Kullanıcı ayrıca kayıtlı görüntüleri ve videoları kolayca görüntüleyip akıllı telefona veya tablete yükleyebilir, uygulamanın araçları ile zahmetsizce düzenleme yapabilir ve sosyal ağlarda veya diğer websitelerinde arkadaşları ile paylaşabilirler.

Teknoloji Makaleleri