Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Bilişim Dünyası 6. Fujitsu Kamu Yararına Teknoloji Konferansı’nda Buluşuyor

fujitsu_globaltechmagazineÜrettiği teknoloji ve çözümlerle yaşamı yeniden şekillendiren Fujitsu, 26 Mayıs Salı günü Ankara JW Marriott Hotel’de  “6. Kamu Yararına Teknoloji Konferansı”nı düzenliyor

Dünyanın lider teknoloji firmalarından Fujitsu tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Kamu Yararına Teknoloji Konferansı, 26 Mayıs Salı günü JW Marriott Hotel Ankara’da gerçekleşecek. Kamu sektöründe verimliliği artıracak çözümlerin yanı sıra bilişim dünyasına ışık tutacak pek çok önemli konu ele alınacak.

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Davut Kavranoğlu’nun da katılacağı ve Japon Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Takahiko Katsumata’nın konuşma yapacağı Kamu Yararına Teknoloji Konferansı’nda bu yıl, konusunda uzman yerli ve yabancı 20’den fazla konuşmacı yer alacak.

Fujitsu Yeni Genel Müdürü Selda Bağdat Bahadır’ın açılış konuşmasıyla başlayacak konferansta; Fujitsu Depolama Ürün Grubu Başkanı Bernhard Brandwitte “İnsan Odaklı İnovasyon”, Fujitsu Laboratuvarları Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Dr. Adel Rouz “Fujitsu AR-GE Yatırımları ve Stratejileri” ve Fujitsu Global Sunucu Platformları Başkan Yardımcısı Udo Würtz  “Data Center Konsolidasyon Stratejilerine Bakış” başlıklı bir sunum yapacak.

Sektörün önemli isimlerinin yer alacağı paralel oturumların yanı sıra “Data Center Konsolidasyonu ve İş Sürekliliği” konulu bir panel gerçekleşecek. Her yıl alanında uzman konuşmacıların yer aldığı panelin konuşmacıları ise şöyle; Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Dr. Soner Canko, Intel Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Yalım Eriştiren, Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Kamu Sektöründen Erhan Yalçın, TÜBİSAD Bilgi Merkezi Komisyonu Başkanı Mustafa Çağan ve Türkiye Bilişim Derneği Başkanı İlker Tabak.

Her yıl binlerce ziyaretçinin ağırlandığı gelenekselleşen etkinlikte Fujitsu’nun İnsan Odaklı Toplum vizyonu ve Geleceği Birlikte Şekillendirme hedefiyle geliştirdiği çözüm ve önerileri de katılımcılara sunulacak.

Teknoloji Makaleleri