Salı, Nisan 23, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Vodafone’lu Esnaf Artık Dükkanını Da Teknoloji İle Koruyor

vodafone_globaltechmagazine1İşletmelerin dijital haritasını çıkararak ihtiyaçlarını belirlemek üzere Yarına Hazırım Platformu’nu geliştiren Vodafone, esnafa maliyet avantajı sağlayacak kampanyalarına bir yenisini ekledi. Vodafone ile Kale 7/24’ün esnafın güvenlik endişesini ortadan kaldırmak amacıyla hayata geçirdiği kampanyayla Vodafone’lu esnaf, internetli esnaf paketlerine geçerek hem interneti her an cebinde taşıyor hem de alarm sistemini 6 ay ücretsiz olarak dükkanında kullanarak yüksek teknoloji ile koruma sağlıyor.

Esnafın en önemli ihtiyaçlarından olan güvenlik sorununu çözmek için Vodafone ve Kale 7/24 iş birliği yaptı. İnternetli Vodafone esnaf tarifelerinde 12 ay kalma sözü veren esnafa aylık ücreti KDV hariç 49 TL olan Kale 7/24 alarm sistemi 6 ay bedava kullanabiliyor. Kale 7/24 alarm sistemini kullanan esnaf, tarifesindeki internetini ve bağlantı modüllerini kullanarak cep telefonu üzerinden her an her yerde dükkânındaki alarmını yönetebiliyor.

Üstelik, İnternetli Esnaf Large tarifesinde olan abonelerden kurulum ücreti de alınmıyor. Ayrıca, İnternetli Esnaf Large tarifesini kullanan esnaf, cep telefonlarından alarmı yönetebilecekleri uygulamadan da altı ay abonelikleri boyunca ücretsiz faydalanıyor. İnternetli Esnaf Large tarifesi her yöne 3000 dakika, her yöne 3000 SMS ve içinde 3 GB internetiyle ayda 59 TL’ye Vodafone’dan esnafa özel sunuluyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Vodafone İş Ortağım olarak, Türkiye’de dijitalleşmeye en çok ihtiyaç duyan ve bundan en çok faydalanacak esnafımızı önemsiyoruz. Esnafın hızla dijital dönüşümde yerini alması için Yarına Hazırım Platformu’yla onları yakından tanımayı amaçlıyoruz. İşlerini yarına hazırlamayı sağlayacak çözümler önerirken, onlar için tasarruf fırsatları yaratmaya odaklanıyoruz. Ekonomimizin gizli kahramanları olan esnafın günlük maliyetlerini kontrol etmelerine yardımcı olmak için, onların dükkanlarındaki güvenlik ihtiyaçlarında masraf yükünü hafifletmeyi ve bunu yaparken de teknolojiyi kullanmayı hedefledik. Kale Güvenlik Sistemleri ile hayata geçirdiğimiz kampanyamızla, internetli esnaf tarifelerimizi kullanan esnafımız, Kale 7/24 alarm sistemini ücretsiz kullanabiliyor. Esnafımıza ‘Dijital dönüşümle rekabette öne geçmek Vodafone İş Ortağım’la işte bu kadar kolay’ diyoruz. Türkiye ekonomisini uzun yıllardır ayakta tutan esnafımıza rekabetçilik, verimlilik ve maliyet avantajı sunarak beklentilerini karşılayacak ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz.”

Teknoloji Makaleleri