Cumartesi, Nisan 27, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Avira’nın Yeni PRIVATE WiFi Encrypted VPN Paketi Raflarda

avira_globaltechmagazineBT Güvenliği alanında uzman Avira, kullanıcılarına, cihazlarını kötü amaçlı yazılımlardan koruyabilecekleri halka açık WiFi ağlarda şifreli dolaşabilecekleri ödüllü bir koruma paketi sunuyor.

Bu yeni paketi alan kullanıcılar kötü amaçlı yazılımlar ve veri hırsızlığına karşı eksiksiz bir şekilde korunacaklar. Avira’nın Antivirus Pro ürünü antivirüs ve  koruma alanındaki en son teknolojiler temel alınarak üretildiği için dünya genelinde milyonlarca kullanıcının artık kötü amaçlı yazılımlardan endişe duymasına gerek kalmadı. PRIVATE WiFi Encrypted VPN tarafından sağlanan ve kullanıcılara herhangi bir WiFi ağı üzerinde transfer ettikleri verileri otomatik olarak şifreleme olanağı veren kişisel VPN (Özel Sanal Ağ) ise paketi kusursuz bir şekilde tamamlıyor.

Avira, EVP Satış ve İş Geliştirme yetkilisi Thorsten Bruchhaeuser konuyla ilgili şöyle görüş bildiriyor: “Avira ve PRIVATE WiFi Encrypted VPN ortak bir misyonda buluştu: İnsanlara, nerede olurlarsa olsunlar sınıfının en iyi dijital korumasını sağlamak. Mobilitenin gitgide arttığı bir dünyada, müşterilerimize hareket halinde koruma sağlamaya karar verdik. Her virüs tipiyle savaşabilen, Alman mühendislik ürünü  olan antivirüsümüz kimlik ve şifre hırsızlığını önleyen profesyonel bir şifreleme hizmetiyle bir arada.”

Herkese açık WiFi noktalarından giren kullanıcıların karşılaşabileceği gizli tehlikeleri göz önüne aldığımızda, hassas bilgilerin korunacağı ilave bir katman eklemek artık zorunlu hale geldi. Şifreli VPN bilgisayar korsanlarının kullanıcıların cihazlarından özel veri çekmelerini önleyecek. Ürün saldırganların hangi yöntemi kullandığından bağımsız (korumasız WiFi alanları, izinsiz bağlantı izleme veya yazılım yoklayıcılığı vb) işlev görüyor.

PRIVATE WiFi, Başkan ve Baş Operasyon Sorumlusu Alok Kapur ise şöyle diyor: “Avira ile güçlerimizi birleştirip eksiksiz bir koruma paketi yarattığımız için heyecan duyuyoruz. Bu paketi alan kullanıcılar her türlü dijital saldırıya karşı savaşabilen en iyi silaha sahip olacaklar ve artık kendi istekleri dışında verilerinin başkalarının eline geçmesinden endişe duymayacaklar.”

Avira’nın yeni ürünü Dünya genelindeki iş ortakları ağı üzerinden bu haftadan itibaren, İngilizce Almanca açıklamalı olarak dağıtılacak.

Teknoloji Makaleleri