Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

ASTEL PT-RZ12K ile Türkiye’yi Tanıştıracak

PT-RZ12KDünyanın önde gelen ve yenilikçi görüntü teknoloji markalarını Türkiye’deki kullanıcılarıyla buluşturan Astel Elektronik; Panasonic tarafından Amerika’daki “Ulusal Yayıncılar Birliği Toplantısı”nda (NAB) tanıtılan 3-Çip DLP Lazer Projektörü “PT-RZ12K”yu Türkiye pazarına getiriyor.

“PT-RS11K” ile birlikte 2015 yazında kullanıcıların beğenisine sunulacak olan “PT-RZ12K” ise, sadece “43 kg” ağırlığı ile dünyanın en hafif 3-çip DLP lazer projektörü olma özelliğini taşıyor.

Astel Elektronik güvencesiyle yaz aylarında tüketicilerle buluşacak olan “PT-RZ12K”, dünyanın en hafif 3-çip DLP lazer projektörü olmasının yanısıra sağladığı üstün görüntü kalitesiyle “dijital signage” operasyonları için katma değerli bir çözüm olarak öne çıkıyor.

12,000 lümen parlaklığa ve WUXGA (1920×1200) çözünürlüğe sahip “PT-RZ12K”, 120Hz kare hızı ve yüksek kare hızlı içerik uyumu sayesinde, hareket bulanıklığını (motion blur) azaltarak çok daha net görüntüler sunuyor.

Rakiplerinin bir adım ötesine geçen “20,000:1” kontrast oranını, “WUXGA” çözünürlüğün zengin detayları ile birleştiren “PT-RZ12K”; simülasyon merkezleri, kontrol odaları ve eğitim kurumlarının yanı sıra; büyük ölçekli mekanlarda, sanal gerçeklik uygulamalarında ve kurumsal uygulamalarda fark yaratacak üstün bir performans sergiliyor.

Geometrik ayar özellikleri ile sistem ve kurulum esnekliği

Lazer ışık kaynağına sahip yeni “PT-RZ12K”; yatay, dikey ve “360 derece” projeksiyon yapabiliyor. Çoklu ekranlı projeksiyon ve geometrik ayar özellikleri ile “PT-RZ12K”, büyük bir sistem ve kurulum esnekliği sağlıyor. 12,000 lümen parlaklığa ve SXGA+ (1400 x 1050) çözünürlüğe sahip “PT-RS11K” modeli de, “PT-RZ12K” ile eş zamanlı olarak 2015 yazında piyasaya sürülecek.

Eşsiz bir lambasız projeksiyon alternatifi

Dünyanın En Hafif ve Yüksek Kare Hızlı 3-Çip DLP Lazer Projektörü “PT-RZ12K”yı Türkiye pazarına sunacak olan Astel Elektronik’in Pazarlama Direktörü Kaan Kısakol, lazer ışık kaynağından güç alan lambasız projektörlerin görüntü sistemlerinin geleceğini tayin edeceklerine dikkat çekti. Kısakol, “Lazer teknolojisinin düşük sahibiyet maliyetleri, zahmetsiz bakım olanağı, düşük güç tüketimi ve çevre dostu materyal kullanımı gibi sayısız avantajı mevcut” dedi.

Lazer teknolojisinin çığır açan yenilikleri PT-RZ12K’da!

PT-RZ12K lazer aydınlatma teknolojisinin bu avantajlarını üstün görüntü kalitesi eşliğinde sunarak farklılaştığını kaydeden Kısakol, “WUXGA (1920 x 1200) çözünürlüğe, 12,000 lümen gibi lazer projektörler arasında az bulunan bir ışık gücüne ve sonsuz kurulum esnekliği sağlayan özelliklere sahip PT-RZ12K ile kullanıcılar birbirinden farklı sayısız uygulamada lazer teknolojisinin çığır açan yenilikleri ile tanışacaklar” dedi.

RZ12K & RS11K serisinde öne çıkan özellikler:

•          12,000 lümen etkileyici parlaklık

•          Dünyanın en hafif 3-çip DLP lazer aydınlatmalı projektörü

•          20,000:1 dinamik kontrast oranı

•          20,000 saate varan lazer ışık kaynağı ömrü

•          Lazer ışık kaynağı motoru sayesinde 7/24 operasyon

•          Lazer ışık kaynağının mümkün kıldığı yatay, dikey ve 360-derece projeksiyon

Teknoloji Makaleleri