Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Teleperformance Türkiye Contact Center Worlds Awards’da Dünya Birincisi Oldu

Teleperformance_Turkiye_GMY_Tulay_DogrularTeleperformance Türkiye, Samsung ile birlikte yürüttüğü projeyle çağrı merkezi sektöründe dünyanın en iyi uygulamalarının ödüllendirildiği Contact Center World Awards yarışmasında, “En İyi Outbound Kampanyası” kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Bu yıl Amerika, Asya, EMEA ve Küresel Contact Center World Events kapsamında uluslararası çağrı merkezi endüstrisinin en iyilerini 10. kez buluşturan Contact Center World Awards töreninde Teleperformance adına ödülü Genel Müdür Yardımcısı Tülay Doğrular aldı.

Samsung ile yaptığıkları projenin tüketici elektroniği alanında Türkiye’de ve dünyada KOBİ’lere yönelik gerçekleştirilen ilk outbound satış kampanyası olduğunu söyleyen Doğrular, “İş ortağımız Samsung ile birlikte gerçekleştirdiğimiz etkili outbound projemizde doğru profilleme yapıp sağlam bir veritabanı oluşturarak, özelleştirilmiş bir CRM altyapısı üzerinde çalıştık ve ilk baştaki satış hedeflerimizi 10 kat aştık. Başarımızın dünya çapında tescil edilmesi hepimiz için gurur verici bir gelişme” dedi.

Samsung Electronics Türkiye Kurumsal İş Birimi Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen ise, ödül alan outbound kampanyasıyla ilgili şunları söyledi: “Uluslararası arenada dünyanın en iyileri ile bir arada anılmaktan ve Türkiye’yi bu platformda temsil etmekten gurur duyuyoruz. Akıllı telefonlardan profesyonel görüntüleme ekranlarına, yazıcılardan taşınabilir sabit disklere varan çok çeşitli ürün gruplarımızla dijital çağın sunduğu yenilikçi teknolojileri, KOBİ’lere sunma ve müşterilerimizle sadakate dayalı bir ilişki geliştirme konusunda elde ettiğimiz bu başarı, dünya çapında da sektörümüzün sınırlarını zorladığımızın bir göstergesi” dedi.

Teknoloji Makaleleri