Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Şirketler, Dijital İK Konferansı’nda Değişim İçin Yeniden Yapılanacak

dijital ik globaltechmagazineVodafone ana sponsorluğunda “Değişimi Yönetmek” teması ile bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek Dijital İK Konferansı’nda 30 vizyoner konuşmacı bilgi ve deneyimleri ile farklı nesilleri, yeni yetenekleri ve  çeşitliliği yönetebilmeleri için şirket yöneticilerine ve katılımcılara çözüm önerileri ve vizyoner bakış açıları sunacak.

İletişim ve bilişim teknolojilerinde yaşanan değişim, iş dünyasını sürekli olarak dönüşmeye zorluyor. Dijital değişimi yönetmek için teknolojik altyapıya, sistemlere ve süreçlere yatırım yapmak  da artık yeterli olmuyor. Kuruluşların rekabet gücünü artırmaları ve kalıcı olabilmeleri için verimli ve mutlu çalışanlara sahip olması gerekiyor.  İnternet ve mobil teknolojilerle büyümüş olan gençler, iş yaşamına katıldıkça insani ilişkiler de değişiyor. Yöneticiler; farklı nesilleri, yeni yetenekleri ve  çeşitliliği yönetebilmek için taze bakış açılarına ve  farklı yaklaşımlara ihtiyaç duyuyor.

Bu yıl 3 Aralık Perşembe günü İstanbul SALT Galata’da 4’üncüsü düzenlenecek Dijital İK Konferansı da  “Değişimi Yönetmek” konusuna odaklanacak. Türkiye’nin dev şirketlerinin insan kaynakları profesyonellerini, akademisyenleri, gençleri  ve teknoloji alanındaki fikir önderlerini bir araya getiren Dijital İK Konferansı’nda  30 vizyoner konuşmacı, bilgi ve deneyimleri ile katılımcılara günlük yaşamlarında kullanabilecekleri çözüm önerileri ve bakış açıları sunacak.

Belirsizlik dolu ve karmaşık bir dünyada, mutlu ve verimli bir çalışma ortamı yaratabilmenin önemini vurgulayacak Dijital İK Konferansı ile ilgili detaylı bilgi için: http://www.dijital-ik.com

Teknoloji Makaleleri