Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Simternet, Dünyanın Öncü 20 Şirketi Arasında

simternet globaltechmagazineDünyanın saygın teknoloji yayını CIO Review, Simternet ’i dünyanın “Umut Vaad Eden” 20 teknoloji şirketi arasında gösterdi.

Microsoft Gold Certified Partner kategorisindeki Simternet, Office 365 ve Sharepoint Portal konularında sunduğu çözümlerle, dünyanın saygın kurumsal teknoloji yayınlarından CIO Review tarafından, dünyanın “UMUT VAAD EDEN” 20 teknoloji şirketi arasında gösterildi. Çoğunluğunu ABD ve Kanada olmak üzere Kuzey Amerika pazarında faaliyet gösteren şirketlerin oluşturduğu listede, Simternet, Avrupa kıtasından listeye dahil edilen dört şirket arasında, tek Tük şirketi olarak yer aldı.

CIO Review’un, Simternet’in sunduğu çözümlerden tam sayfa olarak bahsettiği makalede, Simternet’in SharePoint danışmanlığı ve SharePoint bulut çözümlerinde uzman olduğu ifade ediliyor. Simternet’in, Microsoft’un Türkiye’de Office 365 ortamını başlattığı ilk iş ortaklarından birisi olduğunun vurgulandığı makalede Simternet, “Kurumsal İçerik Yönetimi, B2B ve e-ticaret uygulamalarında lider bir çözüm sağlayıcı” olarak tanımlanıyor.
Türkiye dışında, teknolojinin kalbi Silikon Vadisi’nden bir yayının kendilerini uzmanlaştıkları alanda – Microsoft SharePointPortal- dünyanın umut vaad eden 20 şirketi arasında göstermesinin gurur verici olduğunu söyleyen Simternet Yönetici Ortağı Ataol AY, “Dünyanın önde gelen şirketlerinin Türkiye ofisleri için onlarca projeyi hayata geçirdik. Umarım, CIO Review dergisi, bizim Türkiye’de ne kadar kaliteli bir hizmet sunduğumuzu tüm dünyaya gösterecektir. Geliştirdiğimiz paket çözümler ile sadece Türkiye’de faaliyet gösteren şirketlerin değil, tüm dünya şirketlerinin ihtiyacını bir günde hayata geçirebilecek uzmanlığa sahibiz” dedi.

Teknoloji Makaleleri