Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Horizon 2020 Bilgi ve İletişim Teknolojileri Bilgilendirme Semineri Başlıyor

tubitak horizon 2020 globaltechmagazineİstanbul Kalkınma Ajansı ve TÜBİTAK, Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı’nın devamı olarak TÜBİTAK tarafından yürütülmekte olan Horizon 2020 Programı kapsamında bilişim sektörüne sağlanan desteklere ilişkin bir bilgilendirme semineri düzenleyeceğini duyurdu. 11 Ocak 2016 tarihinde İstanbul Kalkınma Ajansı koordinasyonunda Taksim Divan Otel’de düzenlenecek olan seminer ile sektör temsilcileri, girişimciler, araştırmacılar ve araştırma kuruluşları arasında işbirliği faaliyetlerinin desteklenmesi ve program hakkında genel bir bilgilendirme sağlanması hedeflenmekte.

80 milyar Avro bütçeye sahip Horizon 2020 Programının tüm kapsamlarıyla ele alınacağı etkinliğe İstanbul Kalkınma Ajansı’nı temsilen Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa KARABAŞ ile Uzman Mehmet Onur PARTAL, TÜBİTAK’ı temsilen ise Bilgi ve İletişim Alanı Ulusal İrtibat Noktası Uzmanları Hasan Burak TİFTİK, Serkan ÜÇER ve A. Mete KARACA katılım sağlayacaklar.

Sadece özel davetliler ve basına yönelik gerçekleştirilecek etkinlik gün boyunca devam edecek ve konuşmacılar hem basının hem de katılımcıların programla ilgili tüm sorularını cevaplama fırsatı elde edecekler.

Teknoloji Makaleleri