Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

E-dönüşüm Pazarında TNB KEP Hamlesi

tnbkep globaltechmagazine

Hızla büyüyen kayıtlı elektronik posta sektörünün önde gelen kurumlarından TNB KEP, ISIS Bilişim iş birliğinde e-dönüşümde yeni bir kampanya başlattı. 29 Şubat 2016’ya kadar sürecek kampanya kapsamında TNB KEP, 2 yıl taahhüt ile e-fatura ve e-defter hizmeti satın alan müşterilerinden hem giriş ücreti almıyor ve hem de 6 ay boyunca sınırsız e-fatura ve e-defter kullanım hakkı veriyor.

 

Türkiye’nin ilk özel, güvenli elektronik posta hizmet sağlayıcısı TNB KEP, gerçekleştirdiği stratejik iş ortaklıkları ve kampanyalar ile kurumlarda e-dönüşümü hızlandırıyor. TNB KEP, şimdi de ISIS Bilişim ile iş birliğine giderek avantajlı bir kampanya başlattı.

İş birliği ve kampanya dâhilinde TNB KEP’in sağladığı KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) ve E-İmza ürünleri ile İSİS Bilişim’in kurumsal çözümleri E-Dönüşüm pazarında büyük bir ihtiyaca çözüm oluyor. 29 Şubat 2016’ya kadar devam edecek kampanya ile 2 yıl taahhütlü e-fatura ve e-defter hizmeti satın alan TNB KEP müşterileri giriş ücreti ödemeden, 6 ay boyunca sınırsız e-fatura ve e-defter kullanım hakkı kazanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan TNB KEP Genel Müdürü Duygu Yantaç, “İş ortaklıklarını değerlendirirken pazarın gelişimine katkı sağlamaya, müşterilerimizin taleplerine uygun çözümler üretmeye ve katma değer sunmaya önem veriyoruz. Bu örneklerden biri de ISIS Bilişim ile e-dönüşüm pazarına yönelik yaptığımız iş birliği oldu. İş birliğine gitmemizdeki en önemli etken; ISIS Bilişim’in KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) ve E-İmza hizmetlerine özel olarak müşterilerimize hazırlamış oldukları yazılım çözümleri oldu. E-dönüşüm pazarının önemli çözüm sağlayıcılarından İSİS Bilişim ile iş birliği sayesinde müşterilerimizin e-dönüşüm konusundaki ihtiyaçlarına cevap vererek, avantajlı çözümler sunacağız” dedi.

Gelir İdaresi Başkanlığı’nın (GİB) yeni düzenlemesiyle, 10 milyon TL ve üzeri ciroya sahip mükelleflerin 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren e-Fatura ve e-Defter uygulamalarını zorunlu olarak kullanmaları gerekiyor. 2002 yılından bu yana Bilişim Teknolojileri ve e-Dönüşüm konularında hizmet veren ISIS Bilişim, GİB’ten aldığı Özel Entegratör yetkisi ile e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, e-Bilet, e-Saklama ve e-Denetim ile e-İmza ve KEP hizmetlerini sunuyor.

Teknoloji Makaleleri