Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

TBV ve YouTube’dan Film Hack Türkiye Yarışması

tbv türkiye bilişim vakfı globaltechmagazineTürkiye Bilişim Vakfı, YouTube iş birliğiyle 9 Şubat Güvenli İnternet Günü kapsamında Film Hack Türkiye isimli bir video yarışması düzenliyor. Kreatif ajansların yarışacağı ve kâr amacı gütmeyen bir brief doğrultusunda hazırlanan YouTube videolarının değerlendirileceği Film Hack Türkiye yarışmasının konu başlığı ise “Güvenli İnternet” olarak belirlendi. 

22 Ocak günü  Google Türkiye Ofisi’ni ziyaret etme imkanı bulabilecek ajanslar yarışma ile ilgili yüz yüze bilgi alabilirken bu fırsatı yakalayamayanlar ise e-posta aracılığıyla film-hack-turkiye@google.com adresi üzerinden iletişim kurabilecek.

İlgili ajanslar tarafından oluşturulan ve 3 Şubat’a kadar teslim edilecek filmler, özel jüri tarafından değerlendirilecek. Film Hack Türkiye yarışmasının sonuçları ise tüm dünyada ve ülkemizde “Güvenli İnternet Günü” olarak kutlanan 9 Şubat’ta  düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak.

İnternetin güvenli ve bilinçli bir şekilde kullanılması konusunda farkındalık yaratmaya yönelik çalışmasıyla Film Hack Türkiye yarışmasında birinci olan ekip, Google Londra ofisini ziyaret etme ve  YouTube kreatif ekipleri ile bir araya gelme şansını yakalayacak.

Film Hack Türkiye Yarışma Takvimi

22 Ocak 2016 – Briefing- Google Türkiye ofisi

3 Şubat 2016 – Çalışmaların teslimi 3-8 Şubat 2016 – Değerlendirme süreci

9 Şubat 2016 – Ödül Töreni

Jüri Üyeleri: Çağdaş Ergin, Türkiye Bilişim Vakfı; Pelin Özkan, Kapital Medya Grubu; Karpat Polat, Karpat Ajans; Bediz Eker, Y&R.

Teknoloji Makaleleri