Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Genbil Yazılım İK ve CRM Çözümleriyle Dünyaya Açılıyor

genbil globaltechmagazineDünya standartlarında uçtan uca müşteri ilişkileri ve insan kaynakları yönetimi çözümleri sunan Genbil Yazılım, deneyimli ve ödüllü yazılım geliştirme ekibiyle 2015 yılında farklı sektörlerde birçok başarılı projeye imza attı. 2015 yılını, cirosunu %120 artırarak kapatan Genbil Yazılım, 2016’da %100 büyüme stratejisiyle operasyonlarına devam ediyor.

Günümüzde şirketlerinin “İnsan Kaynakları ve Müşteri İlişkileri” yönetimi yaklaşımlarında önemli değişimler gözleniyor. En iyi müşteri deneyimini sunmak için yazılımlardan önemli oranda destek alınıyor. İK ve CRM uygulamalarında kayıtlar arasındaki ilişkileri yönetmek, teknik bilgi gerektirmeden daha esnek raporlamalar yapmak, aktivite yönetimi araçları kullanmak, süreçleri anlık takip etmek ve anlık bilgi paylaşımı yapmak gibi özellikler sunan esnek platformlar önem kazanıyor.

Genbil Yazılım, kurulduğu 1998 yılından beri 25’den fazla kurumsal müşteriye, İK Yönetimi ve Dinamik Portal başta olmak üzere, yenilikçi iş çözümleri sunuyor. Sağladığı tüm çözümlerde kullandığı Microsoft Dynamics altyapısının esnekliği ve hızlı uyarlanabilirliği sayesinde şirket, rakiplerinden çok daha hızlı ve etkili bir şekilde hizmet veriyor.

Etkili CRM ve İK yazılımları 

Genbil Yazılım, müşterilerine dört temel çözüm sunuyor. Bunlar, tüm İnsan Kaynakları Yönetimi süreçlerinin A’dan Z’ye bilgisayar ve mobil ortamda kolaylıkla takip edilebileceği bir yazılım çözümü olan HumanSoft, emeklilik firmaları personellerinin sorunsuz bir müşteri deneyimi sunmasına olanak veren PensionSoft, satış, pazarlama ve hizmet personelinizin sorunsuz bir müşteri deneyimi sağlamak için kolayca bilgi paylaşmasını ve görevleri yönlendirmesini sağlayan Microsoft Dynamics CRM ve Dynamics CRM için bir portal çözümü olan ve Microsoft Azure platformunda konuşlandırılan xRMLink – Portals 4 CRM.

Genbil Yazılım Yönetici Ortağı Hakan Parlak, şirket hedefleriyle ilgili şunları belirtti: “Özellikle İK ve CRM çözümleri konusunda Türkiye’de ve Avrupa’da pazar lideri olmak istiyoruz ve bu çerçevede kurumsal müşteriler için özel çözümler geliştiriyoruz. Bu çözümlerin en etkili şekilde kullanımını sağlayarak kurumların hedeflerine en kısa ve en doğru yoldan ulaşmalarını sağlıyoruz. Hedef kitlemiz KOBİ ve Kurumsal segmentteki firmalar olsa da, yakın bir gelecekte oluşturacağımız bulut çözümleriyle daha küçük ölçekli işletmelere de hizmet vermeyi hedefliyoruz.”

2016 Yılında Yüksek Büyüme Hedefi

2015 yılında ciro anlamında %120 büyüme kaydeden ve toplam cirosunu 2M TL’ye çıkartan Genbil Yazılım, 2016 yılında bu oranın en az %100 olmasını ve 4M TL ciroyu yakalamayı hedefliyor. Geçen yıl çalışan sayısını %50 artıran şirket, 2016’da istihdamını %100 artırmayı ve 20 yeni müşteriye çözüm sunmayı hedefliyor. 2016 yılı, Genbil Yazılım’ın Türkiye ve Amerika pazarından sonra Avrupa pazarı için de ön araştırmalara başladığı yıl olacak. Şirket, büyüme stratejisinin bir parçası olarak, 2016 yılında Teknopark’a geçiş yapmayı da planlıyor.

Genbil Yazılımın hizmet verdiği müşteriler arasında Anadolu Hayat Emeklilik, Vakıf Emeklilik, Ford Otosan, KPMG, Turkish Do&Co, Global Yatırım Holding ve Kadir Has Üniversitesi ve Amerika’da faaliyet gösteren Japon mühendislik firması Mimaki bulunuyor. 

2016’nın CRM ve İK Trendleri

Son 10 yıl içinde teknoloji ve sosyal medyanın yükselişi tüm dünyadaki “İnsan Kaynakları ve Müşteri İlişkileri” yönetimi yaklaşımlarında önemli değişimlere sebep oldu ve büyük küçük tüm şirketler ilişkileri doğru yönetmeye yardımcı olacak yazılımlar ve çözümler tercih etmeye başladılar.

Geleceğin profesyonelleri için en önemli beceri unsuru globalleşen pazarda şirket birleşmeleri ve ayrılmalarını doğru okuyabilmeleri ve bu süreçleri insan ilişkilerinde başarılı olarak yönetebilmeleri olacak.

Şirketlerde çalışan profesyoneller için müşteri ya da çalışan bilgilerini kayıt altında tutmak ve bunları okumak artık yeterli değil. Kayıtlar arasındaki ilişkileri yönetmek, teknik bilgi gerektirmeden daha esnek raporlamalar yapmak, aktivite yönetimi araçları kullanarak süreçleri takip etmek ve anlık veri paylaşımıyla işbirliği yapabilecekleri ve en önemlisi anlık ihtiyaç ve değişikliklere uyum sağlayabilecek esnek platformlar, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak temel özellikler olacaktır.

Bu doğrultuda Genbil Yazılım satış ve pazarlama profesyonellerinin dış müşterileri ile olan, İK profesyonellerinin ise iç müşterileri – yani çalışanları – ile olan ilişkilerini yönetebilecekleri çözümler geliştirebilmek amacıyla 2009 yılından beri Dünya’da en popüler iş çözümlerinden biri olan Microsoft Dynamics CRM platformunu tercih ediyor.

Teknoloji Makaleleri