Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Kaspersky Lab, Gartner’in Pazar Araştırmasında Üst üste Beşinci Kez Lider

kaspersky globaltechmagazineKaspersky Lab Gartner tarafından Uç Nokta Koruma Platformları için hazırlanan 2016 Magic Quadrant pazar araştırması raporunda “Liderler” bölümünde yer aldı. Yapılan değerlendirmede dikkate alınan iki ölçüt “vizyon bütünlüğü” ve “bu vizyonu yürütme yeteneği” idi. Bu, şirketin Gartner tarafından liderler arasında gösterildiği  art arda beşinci yıl oluyor.

Kaspersky Lab’ın global marka bilinirliği, artan pazar payı, BT güvenlik sektöründe sahip olduğu güçlü etki ve Gartner tarafından bir Lider olarak tanınması, şirketin sınıfının en iyisi uç nokta koruma çözümleri sağlayan firması konumunu güçlendiriyor. Kaspersky Lab’ın kapsamlı portföyü, farklı sektörlerde bulunan müşterileri için her türlü siber tehdide karşı koruma sağlayan çözümleri kapsıyor ve şirket 2015 yılı boyunca yapılan bağımsız testlerde ilk üçte yer alarak diğer tüm satıcıların önüne geçti. Kaspersky Lab, güvenlik teknolojisi çözümlerinde 400 milyon kullanıcının ve 270.000 kurumsal müşterinin tercihi olmuştur.

Kaspersky Lab’ın Baş Teknoloji Sorumlusu Nikita Shvetsov, şunları söyledi: “Gartner Magic Quadrant araştırmasında art arda beşinci kez lider seçilmiş olmaktan ötürü mutluyuz. Global siber zekamızı; bilinen, bilinmeyen ve en gelişmiş olanlar da dahil olmak üzere geniş bir tehdit yelpazesini hedef alan teknolojilere dönüştürerek sektörün çok katmanlı en iyi korumasını sağlamaya devam edeceğiz. Önemli BT tehditleri ile mücadele ettiğimiz uzun yıllar boyunca kazanmış olduğumuz uzmanlık bize, müşterilerimizin en acil ihtiyaçlarını karşılamak için etkin bir koruma ile yönetim kolaylığını bir araya getiren uç nokta güvenlik çözümleri geliştirme fırsatı vermiştir.”

Teknoloji Makaleleri