Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Mobil Alışverişten Mobil Güvenliğe

eset globaltechmagazineTürkiye’nin önde gelen online alışveriş platformlarından n11.com’un mobil uygulamasından 100 TL’lik alışveriş yapan kişilere, dijital güvenlik yazılımı ESET Multi-Device Security hediye ediliyor. Çoklu cihaz koruma özelliğine sahip ESET Multi-Device Security, tek lisansla hem telefon hem tablet hem de PC’yi dijital tehditlere karşı koruyor. ESET Multi-Device Security, çocukları istenmeyen içeriklere karşı koruyan ‘Ebeveyn Kontrolü‘ özelliğini de barındırıyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital güvenlik yazılımlarını sunan ESET ve Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformlarından n11.com, keyifli ve güvenli mobil alışveriş için önemli bir kampanyaya imza atıyor.

Kampanya çerçevesinde 11 Nisan 2016 tarihine kadar n11 mobil uygulamasından 100TL ve üzeri alışveriş yapan tüm üyelere, ESET’in çoklu cihaz koruma yazılımı ESET Multi-Device Security’nin 3 aylık lisanslı ürünü hediye edilecek.

ESET, 3 aylık lisans süresi sonunda n11.com üyelerine yönelik özel uygulamaya devam edecek. Kampanyaya katılan kullanıcılara 3 aylık lisans süresi sonunda 1 yıllık lisans yenileme bedeli için %30 indirim uygulanacak. Böylece n11.com müşterileri, yıl boyunca telefon, tablet ve bilgisayarlarını tüm dijital tehditlere karşı koruma altına alma imkanına kavuşacak.

Tüm ihtiyaçlara tek paket

ESET Multi-Device Security paketine dahil olan ESET Parental Control for Android ile ebeveynler, çocukların kullandığı cihazları hem siber sadırılara hem de uygunsuz içeriklere karşı koruyabiliyor. Ebeveynler böylece çocuklarının çevrimiçi deneyimlerini güvenli bir şekilde yönetme imkanına kavuşuyor. ESET Multi-Device Security, üç ayrı cihaz ya da üç ayrı kişi tarafından kullanılabiliyor.

n11.com

n11.com; elektronikten tekstile, mutfak gereçlerinden Türkiye’nin nadide el sanatlarına kadar farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden milyonlarca ürün ve binlerce mağaza ile alışveriş yaptıkça kazandıran yapısı sayesinde üyelerine yeni bir alışveriş deneyimi sunuyor. n11.com, müşteriler tarafında güven ve kolaylık, mağazalar tarafında ise işbirliği ve e-ticareti geliştirme odaklı bir yaklaşım izliyor.

ESET Multi-Device Security

ESET, dünyanın en büyük bilgi güvenliği kuruluşlarından biri olarak dünyadaki 100 milyonu aşkın kullanıcıya dijital güvenlik sunuyor. ESET NOD32, ESET Smart Security ve ESET Mobile Security yazılımları, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en çok tercih edilen dijital güvenlik ürünlerinin başında geliyor. N11.com müşterilerine yönelik kampanya ile sunulan ESET Multi-Device Security ise, günlük hayatta kullanılan internet bağlantılı tüm cihazları tek lisansla koruma altına almasıyla öne çıkıyor. Bilgisayar, Android sistemli telefon veya tablet, bir yazılımla senkronize oluyor ve virüs, solucan, truva atı, bootnet, rootkit gibi internetten gelebilecek zararlı yazılımlara karşı ESET güvencesiyle korunuyor.

Söz konusu zararlı yazılımlara karşı geniş kapsamlı antivirüs ve antispyware özellikler içeren ESET Multi-Device Security; Geliştirilmiş İstismar Önleyici, Botnet Koruması, İstismar Engelleyici, Kimlik Avı Koruması, Bankacılık ve Ödeme Koruması, Ebeveyn Koruması ve ESET tarafından Türkçe olarak sunulan 7/24 teknik destek hizmetiyle öne çıkıyor.

Teknoloji Makaleleri