Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

ZyXEL turizm sektöründe otellere özel çözümler sağlıyor

zyxel globaltechmagazineAnkara, İstanbul, Edirne ve Antalya bölgelerindeki beş yıldızlı otellerde hayata geçirdiği projelerle turizm sektörüne destek olan ZyXEL, son teknoloji ürünleri ve yüksek hizmet kalitesi ile ülkemizi ziyaret eden turistlere benzersiz bir internet keyfi yaşatıyor.

Ağ teknolojileri alanında dünya liderlerinden biri olan ZyXEL, turizm sektöründe son dönemde adından sıkça söz ettiriyor ve başarı hikâyelerine her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. Stone Hotel Group ile işbirliğine giden ZyXEL, Stone Hotel Group’a bağlı olan Royal Holiday, Royal Wings, Royal Alhambra, Royal Taj Mahal, Royal Dragon ile Metropolitan Ankara, Metropolitan Taksim ve Edirne Kalevera Hotel olmak birçok büyük oteli ortaya çıkan ihtiyaçlar doğrultusunda en yeni kablosuz ağ teknolojileriyle donattı.

Turizm alanına yönelik bu önemli projeler, ZyXEL’in uzman ve donanımlı çözüm ortakları tarafından hayata geçiriliyor. 2015 yılında katma değer ve fark yaratan özel projelere imza atan ZyXEL, bu başarısını 2016 yılında da sürdürüyor. Firma, yerli ve yabancı turistlerin yüksek kalitede kesintisiz internet deneyimi yaşamasına vesile olarak turizm sektörüne ve ülkemizin marka algısının yükseltilmesine de destek oluyor.

Turizm sektöründe otellere özel çözümler 

ZyXEL tarafından turizm ve konaklama tesisleri için geliştirilen projelerin fark yarattığı en önemli nokta, her konaklama tesisinin önce kapsamlı bir analizden geçirilmesi ve projelerin buna göre “kuruma özel” bir biçimde tasarlanması. Bu kapsamda prowireless ürün grubundan ağ güvenliğine, ağ anahtarlarından DSLAM’a kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan ZyXEL, her konaklama tesisinin kendine has ihtiyaçlarını tespit ederek komple bir çözüm sunabiliyor. Böylece farklı servisler için farklı tedarikçiler bulmak ve entegrasyon süreci geçirmek zorunda kalmayan turizm ve konaklama tesisleri uçtan uca hizmet almanın keyfini yaşayabiliyor.

ZyXEL’in son dönemde turizm ve konaklama sektörüne yönelik gerçekleştirdiği projeleri her yıl artırdığını ifade eden ZyXEL Türkiye Marka ve Pazarlama Müdürü Özden Aliyagiç Uyar, “ZyXEL olarak ülke ekonomimize büyük destek veren turizm sektörü için projeler geliştirmek önceliğimizdeki konular arasında yer alıyor. Özellikle büyük otel zincirlerinin odalarında ve müşteriye açık alanlarında internet erişimi talebi çok yoğun olarak ortaya çıkıyor. Müşterilerimizin bu ihtiyaçlarına yönelik projeler hayata geçirdiğimiz için son derece mutluyuz. Türkiye’nin önde gelen otellerinde yerli, yabancı tüm turistlere sunulan hızlı ve kesintisiz internet erişiminin arkasındaki güçlerden biri olmak son derece gurur verici. Ayrıca bu ve benzer projeler sayesinde turizm tesislerindeki tüm kullanıcıların sorunsuz, kesintisiz ve güvenilir bir biçimde internet erişimi almaları mümkün hale geliyor” dedi.

Hızlı uygulanabilir, kesintisiz çözümler  

Sorunsuz bir kablosuz ağ bağlantısının ana tercih sebeplerinden biri olan Konaklama sektöründe yapılan altyapı değişikliklerinin bir an önce hayata geçirebilmesi misafir memnuniyet açısında büyük önem taşıyor. ZyXEL’in konaklama sektörüne yönelik sunduğu çözümlerde farklılaştığı bir diğer konuysa, altyapı kurulumunun hızla uygulanması ve kesintisiz bir çözüm sağlanması. Yapılan ön analiz, doğru ürünlerin konumlandırılması ve konusunda uzman profesyonel ekiplerce kurulumların gerçekleştirilmesi sonucunda otelin bilgi teknolojileri yöneticileri, çalışanları ve misafirleri kusursuz bir altyapıya kavuşuyorlar.

Teknoloji Makaleleri