Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Data Market Cisco Breakaway Partner ödülünün sahibi oldu

Data market Globaltechmagazine5-7 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Cisco Türkiye İş Ortakları Zirvesi’nde Cisco 2015 Mali yılı çerçevesinde başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi. Bu ödüller kapsamında Cisco Breakaway Partner”  alanında yaptıkları katkıları sebebiyle Data Market  ödüle layık görüldü.

Yıl boyunca başarılı çalışmaları ile dikkat çeken iş ortaklarının ödüllendirildiği etkinlikte Teknolojik yatırımlar, Cisco mimarilerinde gerçekleştirilen başarılı projeler, problem çözme,  müşteri ilişkileri ve satış yaklaşımları baz alınarak yapılan seçim ile 15 kategoride ödül alan 13 iş ortağından birisi  “Cisco Breakaway Partner ile Data Market oldu.

Cisco olarak 20 yıldır Türkiye’de iş ortakları ile gerçekleştirdikleri etkin çalışmalarla fark yarattıklarının altını çizen Cisco Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Işıl Hasdemir “ Önümüzdeki dijitalleşme sürecinde müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak amacıyla üreteceğimiz katma değerli çözümlerle geleceği iş ortaklarımızla birlikte dizayn etmek istiyoruz. Bizim için başarının anahtarı etkin bir eko sistem kurmaktan geçiyor. Bu nedenle iş ortaklarımızın başarılı projelerini takdir ediyoruz ve onlarla birlikte büyüyeceğimize inanıyoruz. Data Market ile sürdürdüğümüz verimli iş ortaklığını  Cisco Breakaway Partner ödülü ile ödüllendirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Data Market Kurumsal Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Barış Erolcay ise;  “Dijital dönüşüm ile IT ve iş birimlerinin değişen ihtiyaçlarına cevap veren teknoloji çözümlerine hız kesmeden yatırım yapıyor ve kendimizi geliştiriyoruz. Bu misyonumuz doğrultusunda sektöre yön veren, yenilikçi ve lider üreticilerinden Cisco ile başladığımız yolculuğumuzda sürdürülebilir teknoloji çözümleri ile müşterilerimizi geleceğe taşıyan projeler gerçekleştiriyoruz. Bu projelerimizle Cisco İş Ortakları Zirvesi 2016’da “Cisco Breakaway Partner” ödülüne hak kazanmanın gururunu yaşıyoruz.

Önümüzdeki dönem de sektörel deneyimlerimiz , yetkinliklerimiz ve güçlü kadromuz ile Finans, Telekom, Kamu, Enerji, Parekende başta olmak üzere müşterilerimize Cisco ile birçok başarılı projelere imza atacağımıza inanıyoruz.” açıklamasını yaptı.

Teknoloji Makaleleri