Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Infor Hindistan, Orta Doğu ve Afrika’daki yatırımlarını duyurdu

infor globaltechmagazineEndüstriye özel ve bulut için geliştirilmiş mükemmel iş uygulamalarının lider tedarikçisi Infor, IMEA iş biriminin oluşturulmasıyla Hindistan, Orta Doğu ve Afrika’da yeni bir odaklanmayı duyurdu. Infor’un 2009’dan beri global insan sermayesi yönetimi (İSY) işinin başında bulunan Tarık Taman, Infor’un Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ofisinden IMEA iş birimini de yönetecek. Taman’ın liderliğinde Infor, 2020’ye kadar bölgedeki pazar payını beş kat artırmayı planlıyor.

Infor’un Kıdemli Başkan Yardımcısı ve IMEA bölgesi Genel Müdürü olan Tarık Taman, “Var olan 5,000’den fazla müşterisi ile Infor, halen IMEA bölgesinde belirli bir tabana sahip, ancak aslında buradaki büyüme fırsatları da sınırsız. Petrol fiyatlarının düşmesi ve hükümetlerin diğer sektörlerdeki büyümeyi teşvik etmek için girişimlere yatırım yapması ile birlikte, esneklik sağlayan ve kritik iş sorunlarını çözen, büyük, maliyetli özelleştirme projeleri olmaksızın hızla dağıtılabilen bulut yazılımları için bir talep doğuyor” dedi.

IMEA işini desteklemek için Infor, özellikle Dubai Internet City’deki Orta Doğu merkezi ve Riyad, Suudi Arabistan’daki ikonik Kingdom Tower’da yeni açılan ofisi için, bölgede pek çok yeni eleman aldı. Infor, IMEA bölgesinde toplam 10 ofise sahip, yukarıda bahsedilenlerin dışında bunların beşi Hindistan’da, aralarında Infor’un Haydarabad’daki Mükemmellik Merkezi de var, ikisi Afrika’da ve biri de Türkiye’de.

Infor’un bölgede genişleyen doğrudan varlığı, var olan iş ortakları ağını tamamlayacak ve satış, servis, değer mühendisliği, pazarlama ve diğer fonksiyonları sağlayacaktır. Infor’un IMEA’da odaklandığı ana sektörler, İmalât, Dağıtım, Perakende, Konuk Ağırlama ve Sağlıktır.

Teknoloji Makaleleri