Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Avnet dünya çapında Çözüm Uzmanlığı desteğini geliştiriyor

avnet globaltechmagazineLider küresel teknoloji distiribütörü Avnet, Inc. (NYSE: AVT) bugün, dünya çapında yazılım destekli teknolojilerde büyümeyi hızlandıracak bir çözüm uzmanlığı yaklaşımı açıkladı. Avnet; bulut, bilişsel bilgi işlem, veri analizleri, nesnelerin interneti (IOT), mobilite, güvenlik ve kurumsal ağ alanlarından iş ortaklarını güçlendirmek üzere 450’den fazla çözüm uzmanını görevlendirdi.

Avnet, uzmanlaşmanın iş ortaklarını rakiplerinden ayırdığı ve kârlı büyümeyi destekleyen temel veri merkezi faaliyetlerinde kanıtlanmış bir başarı geçmişine sahiptir. Yeni uzman iş birimlerinin oluşturulmasıyla birlikte Avnet, Kuzey ve Güney Amerika’daki dikey pazar çözümleri uygulamalarından EMEA bölgesindeki Güvenlik ve Ağ Çözümleri faaliyetine ve dünya çapındaki bulut çözümlerine kadar, Avnet’in ve Avnet’in kanal ekosisteminin elde ettiği başarıları temel aldı.

Avnet Teknoloji Çözümleri Küresel Başkanı Patrick Zammit, “Avnet, geleceği tanımlayacak teknolojilere önemli miktarda enerji, kaynak ve yatırım ayırıyor. Bence bunun için en iyi yol, daha uzman bir yaklaşımdan geçiyor. Tedarikçilerimiz ve iş ortaklarımızla birlikte Avnet’in, hızla değişen piyasada müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettiğinden emin olmak için bir çözüm uzmanı olma yolunda ilerliyoruz. Bu, eski veya yeni tüm veri merkezi teknolojilerine yönelik desteğimizi optimize ederken; yeni nesil teknolojilerden faydalanmamıza da olanak tanıyacak.” şeklinde açıklamada bulundu.

Uzman iş birimleri:

  • Veri Merkezi Çözümleri
  • Bulut Çözümleri
  • Güvenlik ve Kurumsal Ağ Çözümleri
  • Veri Analizi, Bilişsel Bilgi İşlem ve IOT Çözümleri
  • Mobilite Çözümleri

Bunların yanı sıra EMEA bölgesinde ve Kuzey ile Güney Amerika’da, Avnet tedarikçileri aracılığıyla sunulan bir teklif portföyü ile birlikte esnek eğitim çözümlerine odaklanan altıncı bir uzman iş birimi olarak Eğitim Hizmetleri vardır.

Uzman iş birimleri, yapı bakımından küresel olarak birbirlerine benzer ancak yürütmeyi hızlandırmak ve Avnet’in portföyü ve teknik yetenekleriyle ilgili yerel iş ortağı gereksinimlerine ayak uydurmak için bölgesel olarak yönetililecekler. Avnet, yeni çözüm uzmanlığı yaklaşımının bir parçası olarak, ister tek bir teknolojiye odaklanmış, ister birden fazla teknolojiden oluşan çözümler gerektirsin, tüm iş ortaklarına özel uzmanlık sunuyor olacaklar. Avnet’in kanal ekosistemine dahil olanlar, Avnet Cloud Marketplace ve Avnet’in yenilikçi IOT işbirlikleri gibi, yeni nesil teknolojilerle bağlantılı daha fazla özel araçlar, hizmetler ve çözümler görebilecektir.

Zammit, “Günümüzde müşteriler, iş ortaklarının ticari sonuçları ve bu sonuçları elde etmek için gereken yazılımı, hizmetleri ve donanımı anlamasını bekliyor. Çözüm uzmanlığı yaklaşımımız, Avnet’in iş ortaklarını, faaliyetlerinde değişim yaratmak için gereken özel kaynaklar, satış desteği ve teknik uzmanlıkla desteklerken kendileri ve müşteri için de uzun vadeli başarı sağlar. Ayrıca tüm bunlar, teknoloji satıcıları için marka tercihi oluşturma, benimsemeyi hızlandırma ve pazar payını artırma becerilerimize dayanıyor. Ticari çözüm anlayışıyla birlikte veri merkezi ve yeni nesil teknolojiler alanında ayrıntılı teknik uzmanlık şeklinde çözüm uzmanlığı yaklaşımızla, iş ortaklarımıza ve tedarikçilerimize iki açıdan en yüksek faydayı sağlıyor olacağız.” dedi.

Avnet iş zorluklarını çözme konusunda, eksiksiz çözümler sunma becerisini stratejik şekilde kanal eko sistemini, yeni müşterileri ve teknoloji üreticilerini kapsayacak şekilde genişletecek.

Teknoloji Makaleleri