Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Cisco, Nutanix’i Çözüm Ortağı Programı’ndan çıkardı

nutanix cisco globaltechmagazineCisco geçtiğimiz günlerde hiper bütünleşik sistemler alanında lider firmalardan biri olan Nutanix’i Çözüm Ortağı Programı’ndan çıkardığını duyurdu. Cisco’nun bu kararının altında yatan gerçek neden tam anlamı ile bir açıklık kazanmamış olsa da ortaya atılan bazı iddialar da biraz gündemi meşgul edecek gibi görünüyor.

Nutanix’in tabi ki de bu durumu müşterilerine olumsuz bir şekilde yansıtmamak için elinden geleni yapacağını düşünüyorum. Ama demin de belirttiğim gibi ortada olan ilginç bir iddia dikkatimi çekti.

Nutanix’in resmi sitesi olan www.nutanix.com’da 29 Ağustos günü iş geliştirme sorumlusu Jyoti Kukreja ve Steve Kaplan tarafından kaleme alınan yazıda, Nutanix’in HyperFlex teknolojisinin Cisco’nun teknolojisine doğrudan bir rakip olması nedeni ile böyle bir karar alınmış olabileceğine dikkat çekiyor.

Bakalım ilerleyen zamanlarda bu durumun teknoloji dünyasına yansımaları neler olacak. Nutanix’in resmi sitesinde yayımlanmış olan yazının tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.nutanix.com/2016/08/29/fun-games-cisco/

Teknoloji Makaleleri