Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Aruba Networks iş ortakları ile büyümeye devam ediyor

aruba networks globaltechmagazineBir Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE) şirketi olan Aruba, 9 Kasım tarihinde Antalya’da tüm dünya ile eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği İş Ortağı Program lansmanını duyurdu. Programda HPE Aruba hem bir önceki mali yılı hem de 2017 yılının iş planlarını çözüm ortakları ve müşterileri ile paylaştı.

Gerçekleştirilen etkinliğin ana hedefi, yeni potansiyel müşterilere ulaşmak, var olan müşteriler ile duyuruları paylaşmak ve son teknolojiler üzerine eğitim vermek.

HPE Aruba, eğitim, konuk ağırlama, sağlık, kamu, perakende, petrol ve gaz gibi önemli dikey pazarlarda büyümeyi amaçlıyor. HPE Aruba, dijital işyeri için uygunlaştırılmış önce-mobil yaklaşımını sergiliyor. Müşterilerinin mobil-bulut dünyasına hazır olmalarını sağlayacak entegre kablolu ve kablosuz erişim katmanı portföyünü, güvenli IoT desteğini, ağ yönetimi ve güvenlik çözümlerindeki yenilikleri de sunuyor.

Aruba yaklaşık 18 aydır HPE’nin bir parçası ve Aruba’nın değer teklifi, HPE’nin birleşik kablolu ve kablosuz kampüs için vizyonu ile uyuşuyor. Aruba, erişim katmanına sınıfının en iyisi kablosuz LAN altyapısını ve politika yönetimini getiriyor, böylece HPE’nin kablolu LAN’ daki güçlü varlığını tamamlıyor. Ayrıca Aruba kurumsal mobilite yazılımları, kampüs altyapısı ile entegre olabilen güvenlik ve yönetim çözümleri de sağlıyor. HPE Aruba, müşterilerinin önce-mobil altyapısına geçerken ağ ihtiyaçlarını başarılı bir şekilde yönetmelerine yardım etmek için, birleşik bir çözüm de sunabiliyor.

HPE ve Aruba’nın erişim portföylerinin birleştirilmesi, kurumların dijital işyerine hazırlanmalarına yardım etmek için önce mobil yaklaşımında önemli bir unsur. HPE Aruba, yenilikçi, önce mobil, önce müşteri kültürü geçmişi ile veri merkezine erişim katmanını kapsayan entegre bir çözüm sağlıyor. Organizasyonların çalışma ve kişisel yaşamlarının her yönü için bulut temelli iş uygulamalarına bel bağlayan, teknoloji deneyimli kullanıcılar olan #GenMobile’a hizmet verilmesini sağlayan BT çözümleri sunuyor.

Teknoloji Makaleleri