Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Clonera gerçekleştirdiği anketin sonuçlarını açıkladı

Clonera GlobaltechmagazineClonera “Türkiye’deki BT Sistemleri Felaketlere Hazır mı?” başlıklı anketinin sonuçlarını açıkladı. Ankete göre Türkiye’deki her 3 şirketten biri dijital felaket yaşıyor.

Rekabette farklılaşmak isteyen kurumlar dijital dönüşüm yolculuğunu sürdürüyor. Dijitalleşmenin yarattığı yeni çalışma ortamı, çok önemli bir soruyu gündeme getiriyor: Dijital bir felaket yaşarsak; işimizin kesintisiz sürmesini sağlayabilecek miyiz?

Clonera, Türkiye’deki şirketlerin dijital felaketlere hazırlıklı olup olmadığını anlamak hedefiyle, bir anket gerçekleştirmişti. Uluslararası araştırmalarla uyumlu sonuçlar elde edilen ankete göre, Türkiye’deki her 3 şirketten biri dijital felaket yaşıyor. Hizmetlerinin kesintiye uğramaması için bir çözüm kullanmayanların %65’i ise, felaket kurtarma çözümlerinin maliyetinin yüksek olduğu yanılgısına sahip.

400’ün üstünde BT yöneticisinin katkı sağladığı anketin ayrıntılı raporuna www.felaketlerolur.com/rapor/  adresinden ulaşabilirsiniz.

“Türkiye’deki BT Sistemleri Felaketlere Hazır mı?” başlıklı anket, www.felaketlerolur.com adresinde yayında kalmaya devam edecek. İlerleyen günlerde bu adreste farklı şirketlerin yaşadığı dijital felaketlerin senaryolarını da görebileceksiniz.

Teknoloji Makaleleri