Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yemeksepeti kullanıcıları bir Yılda 203 milyon TL tasarruf etti

yemeksepeti globaltechmagazineYemeksepeti kullanıcıları son 12 ayda 203 milyon TL’yi geçen indirimlerden faydalandı, daha çok yiyip daha az ödedi.

Toplam siparişlerin yüzde 24’ü indirimli fiyattan kullanıcılara ulaştı. En çok indirimli sipariş verilen kategori pizza, ikinci Uzakdoğu mutfağı, üçüncü ise burger oldu. Yemeksepeti’nde doğru fırsatı yakalayanlar yemeğini yarı fiyatına yiyebiliyor. Bu indirimlerden en çok yararlananlar 20 – 25 yaş arasındakiler olurken, Uzakdoğu mutfağı alanında indirimleri kadınlar erkeklere göre daha çok kullanıyor. 

Yemeksepeti kullanıcıları son 12 ay içerisinde, Joker indirim kampanyası, Coca-Cola Seçilmiş Menüler, Vodafone Özel Menuler, Kampüs İndirimi, avantajlı menüler ve restoran promosyonları dahil toplam 203 milyon 676 bin 180 liralık indirimden faydalandı.

Günde 68 bin indirimli ürün bulunabiliyor

Yemeksepeti’nden bir yılda verilen siparişlerin yüzde 24’ü indirimli fiyattan kullanıcılara ulaştı. Bu oran pizza siparişlerinde yüzde 65, Uzakdoğu mutfağında yüzde 27, burgerde yüzde 24, kebapta ise yüzde 9 oldu. Dünya mutfağı, pasta, tatlı, deniz ürünleri ve ev yemekleri de indirim alınan diğer başlıca kategoriler. Bugün Yemeksepeti’nde bir günde ortalama 68 bin indirimli ürün bulmak mümkün.

Kullanıcılar senede en az 200 TL tasarruf ediyor

Yemeksepeti’nde kullanıcılar doğru indirim kombinasyonları ile yüzde 45’e kadar varan avantajlı fiyatlarla yemek yiyebiliyorlar. Düzenli bir Yemeksepeti kullanıcısı sitedeki bu imkanlardan yararlanarak senede en az 200 TL tasarruf ediyor.

Uzakdoğu mutfağında fırsata doyanlar kadınlar

İndirimleri en çok kullananlar 20 – 25 yaş arası gençler. Genel rakamlara göre erkekler indirimleri kadınlara göre daha çok takip ediyor. Kadınların uzman olduğu alan ise, indirimli siparişlerin yüzde 60’na hakim olarak erkekleri geçtikleri Uzakdoğu mutfağı.

Teknoloji Makaleleri