Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Digital Age Summit 2017 3-4 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleşecek

DigitalAgeSummit globaltechmagazineDigital Age tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenecek Digital Age Summit, İ-nsansılaşan teknolojiyi konu alıyor.

3-4 Mayıs tarihlerinde Four Seasons Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek etkinliğe Marcus du Sautoy, Martin Wild, Jasmin Karataş, Jakob Langemark gibi dünyaca ünlü isimler konuşmacı olarak katılacak. 

Digital Age dergisinin bu yıl 11’inci kez düzenleyeceği Digital Age Summit, bu yıl yine Türkiye ve dünyadan dijital sektöre yön vermiş konuşmacıları konuk edecek. İ-nsansılaşan ve İ-nsanileşen teknolojilere odaklanan zirvede, “Digital Humanization” temasıyla teknoloji ile insan hayatının birbirini nasıl etkilediğine ışık tutulacak.

Teknoloji ve bilişim alanlarında yaptığı çalışmalarla tanınan Serdar Kuzuloğlu’nun moderatörlüğündeki zirvedeki başlıca konu başlıkları: Yapay Zeka, Robot, Algoritmalar, Otomasyon (Akıllı Sistemler), Sağlık, Finans, Giyilebilir Teknoloji, Akıllı Şehirler, Kullanıcı Deneyimi (Data Kullanımı), Artırılmış ve Sanal Gerçeklik, Mobil,  Adblocking (Reklamın Geleceği), Pazarlama Teknolojileri, Design Thinking ve Sanat.

Digital Age Summit 2017’de “Digital Humanization” temasıyla teknolojinin insanlığa olan etkilerini inceleyecek konuşmacılar arasında Oxford Üniversitesi Matematik Profesörü Marcus du Sautoy, Accenture Digital Interactive, Stratejik Tasarım & Oyunlaştırma Danışmanı Jasmin Karataş, Atom Bank Kurucu Ortağı ve CEO’su Mark Mullen, Hello Group, Kurucu ve CEO’su Jakob Langemark, Max-Planck Institute Direktörü Prof. Dr. Metin Sitti, Media-Saturn-Holding CDO’su Martin Wild, FROSMO Kurucu ve CEO’su Mikael Gummerus, Surgitate Kurucu Ortağı Dr. Özge Akbulut gibi isimler yer alıyor.

Program ve konuşmacılar hakkında daha ayrıntılı bilgi önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Digital Age Summit 2017’ye katılmak ve ayrıntılı bilgi almak için http://digitalagesummit.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji Makaleleri