Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Fueled by NetApp programı, bulut ve hosting sağlayıcılarına destek oluyor

netapp globaltechmagazineGeliştirilmiş Fueled by NetApp programı, bulut ve hosting sağlayıcılarının büyümesine destek oluyor.

NetApp bugün, müşterilerinin dijital dönüşüm serüvenine destek olan hizmet sağlayıcılarının büyümesine yardımcı olmak üzere tasarlanan Fueled by NetApp programını genişlettiğini duyurdu. Bu duyuruyla birlikte hizmet sağlayıcıları yeni danışma ve kuluçka programlarına erişim sağlarken, yeni etkinlik garantilerine ve daha fazla eğitime ulaşabilecek.

Fueled by NetApp global servis sağlayıcı programı yatay genişleme, performans garantisi, otomatik yönetim, veri güvenliği ve global etkinlik özellikli pazar erişim çözümleri sunmaya devam edecek. NetApp bunlara ek olarak aşağıdakileri sunacak:

  • Hizmet sağlayıcı sektörün deneyimli uzmanlarıyla, NetApp’ın tüm ürün ve çözüm portföyüne yönelik genişletilmiş tamamlayıcı ürün yönetimi danışmanlık hizmetleri
  • Bulut ve hosting startup’larının depolama kaynaklarına kolay erişimini sağlayan ve altyapı kurulumlarından kaynaklanan yüksek maliyetler yerine çözüm mühendisliğine ve dağıtıma odaklanmaya olanak tanıyan NetApp Cloud Incubator programı
  • Canlı ve eğitmen gözetimli teknoloji rehberliği sunan eğitim ortaklıkları, sektör lideri ürün pazarlaması ve NetApp’a özel yönetim sertifikası desteği
  • Hizmet sağlayıcıların pazara erişim faaliyetlerini desteklemek için ortak pazarlama ve çözüm geliştirme yatırımlarında artış
  • Daha tahmin edilebilir bir maliyet modeli sunmak için SolidFire® depolama platformu üzerinde etkinlik garantisi

NetApp Ankara Bölge Müdürü Burak Koç, ürün hakkında şunları söyledi: “Kurumsal teknoloji hızla tüketim temelli hibrit bulut modellerine doğru kayıyor ve hizmet sağlayıcı sektör için benzersiz bir büyüme fırsatı yaratıyor. Fueled by NetApp programımız, hizmet sağlayıcılarının risklerini azaltarak işlerini büyütmelerine destek olacak şekilde tasarlanmış bir pazara erişim danışmanlığı içeren ihtiyaca özel yaklaşımlarla dijital dönüşümü desteklemeyi hedeflemektedir.”

Sonuca ulaşmak

Küresel bir bulut hizmetleri şirketi olan Carrenza, NetApp’ın pazar lideri SolidFire all-flash blok depolama sistemini kullanarak kendi bulut sisteminin hızını ve yanıt verme yetisini artırdı. Carenza Genel Müdürü Matthew McGrory, NetApp çözümleri hakkında şunları söyledi: “Müşterilerimiz, hiç hata yapmayan yüksek performanslı bir altyapı sunmamız konusunda bize güveniyor. Fueled by NetApp danışma ekibinin bize sunduğu değerli pazar içgörüleri ve bilgiler, flaş depolama stratejimizi başka hiçbir depolama şirketinin sağlamadığı bir şekilde geliştirmemize yardımcı oldu.”

Dimension Data’nın tamamına sahip olduğu bir iştirak ve aynı zamanda NTT’nin bir parçası olan Internet Solutions, müşterilerine uçtan uca telekomünikasyon ve bulut hizmetleri sunan Afrika menşeili bir telekomünikasyon ve bulut hizmetleri sağlayıcısı. Internet Solutions Teknoloji Direktörü Kevin Pillay, Fueled by NetApp hakkında şunları söyledi: “Önde gelen pek çok depolama sağlayıcısını değerlendirdik ve NetApp SolidFire performans, risk, lisanslama, maliyet ve modüler ölçeklenebilirlik bakımından en başarılı çözüm olarak öne çıktı. Fueled by NetApp ekibi hem eğitim ve pazara erişim danışmanlığı sundu; hem de beklentimizin ötesine geçerek SolidFire sisteminin fiyatlandırması ve ürünleştirilmesi konusunda en iyi maliyet modelleme uygulamalarını sağladı. Bu çözümler Internet Solutions’ın flaş depolama stratejisini şekillendirmemize gerçekten yardımcı oldu.”

Teknoloji Makaleleri