Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Veeam en yenilikçi çözümleri ile yine Liderler Quadrantı’nda

Veeam-globaltechmagazineVeeam Software, Gartner 2017 Veri Merkezi Yedekleme ve Kurtarma Yazılımı Magic Quadrantı’nda geçen yılın ardından bu yıl da liderler quadrantında yer aldı.

Şirket, dünya devlerinin yer aldığı 2016’nın en büyük küresel Yedekleme ve Kurtarma Yazılım tedarikçisi sıralamasında 4. oldu.

2017 “Veri Merkezi Yedekleme ve Kurtarma Çözümleri Magic Quadrantı”’nın son olarak yayınlanan ve yedekleme ve kurtarma pazarında yüzlerce tedarikçinin yer aldığı bu rapor dünya genelinde orta üst pazarda ve büyük şirket ortamlarında varlığı çok güçlü olan şirketlere odaklanıyor.

Veeam’in eş CEO’su ve Başkanı Peter McKay Veeam’in lider olarak konumlandırılmasının bu dijital dönüşüm çağında geleneksel yedekleme tedarikçilerine olan ilginin ve beğeninin kaybolmaya başladığının bir göstergesi olduğunu belirtiyor. McKay “Quadrantın sağ bölümünden yukarı doğru olan hareketimiz vizyonerlik ve inovasyon kabiliyetindeki en büyük ilerleme. Çoklu bulut ve hibrit bulut ortamlarıyla büyük şirketlere yönelik kesintisiz çalışırlık çözümlerinde liderliğe yükselerek rakiplerimizi geride bıraktık. Eğer ürünleriniz güvenilir değilse, özellikler ve fonksiyonellik açısından zengin değilse ve günümüzün kesintisiz olarak çalışan dijital dünyasının ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılayamazsa her ay ortalama 4 bin yeni müşteri kazanamazsınız. Veeam önümüzdeki yılın başlarında piyasaya çıkması beklenen yeni Veeam Availability Suite v10 ile bulut odaklı bir geleceğe yönelik ortaklıklarımızı güçlendirirken müşterilere amaca uygun çözümler sunarak vizyonunu yenilemeye, gerçekleştirmeye ve ilerletmeye devam edecektir.” açıklamasında bulundu.

Teknoloji Makaleleri