Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Ödeal, e-fatura hizmeti vermeye başladı

ödeal-globaltechmagazineÖdeal, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) tarafından izinli e-fatura hizmeti entegratörlerinin arasına katıldı.

İsteyen tüm işletmelere halihazırda E-fatura, E-arşiv ve saklama hizmeti vermeye başlayan Ödeal Teknoloji, 2018 yılından itibaren e-irsaliye ve e-serbest meslek makbuzu hizmetlerini de vermeye başlayacak. Fiyat avantajı ve 7/24 hizmetle ön plana çıkan hizmetleri müşteriler isterlerse bulut üzerinden, isterlerse on-premise (yerinde kurulum) ile kullanabilecekler.  

Ödeal Teknoloji, E-fatura, E-arşiv ve saklama hizmeti vermeye başladı. Hizmet ağını, 2018 yılında E-irsaliye ve E-serbest meslek makbuzunu da ekleyerek genişletecek.

Faturaların elektronik ortamda oluşturulması ve gönderilmesini sağlayan ve kâğıt fatura ile birebir aynı hukuki niteliklere sahip olan E-fatura hizmeti ile E-arşiv ve saklama hizmetini veren Ödeal Teknoloji, GİB ve BDDK standartlarına uygun, maksimum güvenlikli altyapı olarak bilinen 27001, 22301 ve 20000 güvenlik sertifikalarına da sahip.

1 Ocak 2018 tarihine kadar bu hizmetleri almaya başlayan müşterilere 3 ay boyunca sınırsız fatura gönderim hizmeti ücretsiz olarak sunulacak. 3 aylık sürenin sonunda hizmetten memnun kalan müşteriler yıllık paket satın alarak hizmetleri kullanmaya devam edebilecekler. Halihazırda mevcut bir özel entegratör ile çalışan ve bu hizmetini Ödeal Teknoloji’ye taşıyanlara 3 aylık ücretsiz hizmetin ardından tarifede %50’ye varan taşıma indirimi uygulanacaktır.

“Firmalara özel çözümlerle mükelleflerin hayatını kolaylaştırmak için yola çıktık.”

Şirketin verdiği hizmetler hakkında bilgi veren Ödeal Kurucu Ortağı Fevzi Güngör:

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) izinli E-fatura hizmeti veren entegratörlerin arasına katılan Ödeal Teknoloji ile diğer hizmet veren firmalardan ödeme hizmetlerine entegre servis, uçtan uca çözüm, uygun fiyat ve 7/24 hizmetimizle ön plana çıkıyoruz. Türkiye’nin her yerine kaliteli hizmet vermek en büyük hedefimiz, bunun için yurt çapında bayilikler de vermeye başladık. Kullanıcı dostu bir ara yüze ve mobil kullanım özelliğine sahip hizmetlerimizle 2018 sonuna kadar 5.000 üyeye ve 500 milyonluk fatura hacmine ulaşmayı hedefliyoruz. Hizmetlerimizi almak isteyen müşterilerimize bulut üzerinde kullanım öneriyoruz. Ancak isterlerse on-premise (yerinde kurulum) ile kullanım imkânı da sağlıyoruz.” dedi.

Teknoloji Makaleleri