Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Global ve Twitter yeni iş birliklerini duyurdu

Twitter-globaltechmagazineTwitter ve Global’in yeni iş birliği “PopBuzz Presents” ilk konuğu Liam Payne ile lansmanını yapacak.

Medya ve eğlence şirketi Global ve sosyal medya devi Twitter, yeni iş birliklerinin detaylarını kullanıcılarla paylaştı. İngiltere’nin Twitter’a özel yapılan ilk program olma özelliğini taşıyan “PopBuzz Presents”, 16 Kasım’da izleyicilerle buluşacak. Programın sunuculuğunu, MTV gibi eğlence kanallarında sunuculuk tecrübesi edinmiş ve Zara Larsson, Shawn Mendes, Rita Ora gibi ünlülerle röportajlar gerçekleştirmiş olan Lilah Parsons ve Will Hardy yapacak.

“PopBuzz Presents”in ilk konuğu, One Direction grubunun eski üyesi Liam Payne olacak. Liam, One Direction grubunun bir parçası olarak 70 milyondan fazla albüm satmış ve dünyada 10 milyondan fazla hayranına konser vermişti. Liam’ın Türkiye’deki hayran kitlesi de oldukça sadık. Twitter’da 29 milyondan fazla takipçisi olan sanatçı, şu sıralar yeni çıkardığı “Strip That Down” şarkısıyla müzik listelerinde üst sıralara tırmanıyor.

Program her hafta dünyanın müzik, film, eğlence sektörlerinden ünlü isimleri ağırlayacak. Program 7 dakikalık üç ayrı parça halinde yayınlanacak. İlk parçada en popüler üç trend tartışılacak. İkincisinde sunucular ve konuklar oyun oynayacaklar. Son parçada ise derin, anlamlı sohbetler edilecek ve “yatılı” teması pijamalar, uyku tulumları, yastıklar ve pofuduk oyuncaklarla tamamlanacak.

Twitter’ın Birleşik Krallık merkezinde çekilecek olan program, her Perşembe Twitter’da Türkiye saatiyle 19:00’da yayınlanacak. İzleyiciler yayına ve sohbete live.twitter.com/popbuzz veya @Popbuzz hesabından ulaşabilecek. Amerika’da da Buzfeed, haftaiçi sabah haber programı “AM to DM” i Eylül 2017’de tanıtmıştı.

Teknoloji Makaleleri