Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

E-Glober Akademi ile KOBİ’lerin dijitalleşmesi ön planda

e-glober-akademi-globaltechmagazineAlibaba.com’un Türkiye’deki iş ortağı E-Glober, yeni eğitim portalı ile KOBİ’lerin uluslararası alanda ihracat potansiyellerini arttırmayı amaçlıyor.

Özel olarak hazırlanan kurumsal ve dış ticaret eğitimleriyle E-Glober Akademi, KOBİ’lerin dijitalleşmesine ve dijital ekosistemin geliştirilmesine destek sunacak.

E-Glober, KOBİ’lerin e-ticaret ve e-ihracat alanındaki yerel ve uluslararası ihtiyaçlarına yeni projesi E-Glober Akademi ile destek sunmayı hedefliyor. Alibaba.com’un Gold Supplier üyeliğinin Türkiye’deki satışlarını ve yerel müşteri hizmetlerinin yönetimini gerçekleştiren ve Alibaba.com ile iş birliği içerisinde müşteri ilişkilerini yürüten E-Glober, Türkiye’nin ihracat rakamlarını kayda değer ölçüde arttırma hedefi doğrultusunda E-Glober Akademi’yi hayata geçirdi.

Alibaba.com platformunun kullanımı ve platform üzerinde etkin olma konusunda hem çevrim içi hem de sınıf eğitimleri sunan E-Glober Akademi, dış ticaret ve kurumsal eğitimleriyle de KOBİ’lerin bu alanlarda gelişimine katkı sağlayacak.

Teknoloji Makaleleri