Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Migros ve BKM Express iş birliğiyle mağazalarda yeni ödeme dönemi başladı

BKM Express-globaltechmagazineBKM Express ve Migros iş birliğiyle Türkiye’deki tüm Migros ve Macrocenter’larda cep telefonuyla ödeme yapılabilecek.

Türkiye çapında 81 ilde toplam 8 bin Migros ve Macrocenter kasasında kullanılabilecek BKM Express uygulaması sayesinde müşteriler yanlarında cüzdan ve kart taşımaksızın, cep telefonları ile ödemelerini gerçekleştirecekler.

Daha önce müşterilere Migros Jetkasa’larda cep telefonlarıyla ödeme kolaylığı sağlayan Migros ve BKM Express iş birliği bir adım ileri taşındı. Artık Migros müşterileri market alışverişinde ödeme alışkanlıklarına bir yenisini ekliyor. Türkiye’de bir ilk özelliği taşıyan bu iş birliğiyle müşteriler, Türkiye çapında 81 ildeki tüm Migros, Mjet, 5M, Migros Toptan Mağazaları ve Macrocenter’larda, toplam 8 bin kasada BKM Express uygulamasıyla mobil ödeme yapabilecek.

Alışveriş deneyimini çok daha kolay hale getiren bu yeni projeyle BKM Express uygulaması kullanan Migros müşterileri, BKM Express uygulamasındaki Migros Kasa Ödemesi menüsünden alışverişe özel olarak üretilen kodu kasiyere ileterek ödemelerini yapabilecek. Böylece, BKM Express uygulaması bulunan Migros müşterileri, cüzdan ve kart taşımaksızın alışveriş işlemlerini kolayca tamamlayacak.

60 TL’lik alışverişe 10 TL Money Puan

12 – 26 Nisan tarihleri arasında tüm Migros ve Macrocenter mağazalarında Money Club Kart ile 60 TL ve üzeri alışveriş yapan ve ödemesini BKM Express uygulaması üzerinden mobil olarak gerçekleştiren Migros müşterileri 10 Money Puan kazanabilecek.

“Perakende sektöründe ödeme deneyimini değiştirecek bir ilke imza atıyoruz’’

Yeni projelerini değerlendiren BKM Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu şunları söyledi: “Dijital dönüşüm, her alanda olduğu gibi perakende sektöründe de etkisini gösteriyor, ödemeleri daha kolay hale getiriyor. BKM olarak biz de ödeme deneyimini, teknolojiyi doğru kullanarak basitleştirmek ve görünmez kılmak için çalışıyoruz. Dünyaya ilham verecek yenilikçi projeler üretiyoruz. Türkiye’nin dijital cüzdanı BKM Express ve Migros iş birliğiyle de yine Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bu proje, market alışverişinde ödeme alışkanlıklarını bambaşka bir noktaya taşıyacak. Mağaza içi mobil ödeme teknolojisini, Türkiye’nin dijital cüzdanı BKM Express ile geliştirmeye ve kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.’’

“Türkiye’de market alışverişinde ödeme alışkanlıklarını değiştirecek bir ilk”

Migros Bilgi Teknolojileri ve İş Geliştirme Direktörü Kerim Tatlıcı ise, “Migros olarak dijital ve mobil platformlarda dünya perakendesiyle eş zamanlı ve öncü uygulamaları hayata geçiriyoruz. Daha önce BKM Express ile Jetkasa’larda başlattığımız mobil ödeme çözümü sayesinde müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşıdık. Şimdi ise Türkiye’de market alışverişinde ödeme alışkanlıklarını değiştiren bir ilki hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müşterilerimize, bu sistemle yanlarında nakit veya kart taşıma zorunluluğu olmadan, ödemelerini cep telefonlarından hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilme olanağı sağlıyoruz. Türkiye’nin 81 ilindeki tüm Migros ve Macrocenter mağazalarımızda bulunan toplam 8 bin kasamızla, fiziksel ortamda bu kadar yaygın noktadan mobil ödeme imkânı sunan ilk ve tek perakendeciyiz” diye konuştu.

Teknoloji Makaleleri