Salı, Mart 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

E-Dönüşüm Sertifika Programı 5 Mayıs’ta gerçekleşecek

e-dönüşüm-globaltechmagazineE-GÜVEN Akademi, bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği E-Dönüşüm Sertifika Programı ile alanındaki uzman isimleri katılımcılarla buluşturacak.

Kâr amacı gütmeyen E-GÜVEN Akademi, kamu ve özel şirket çalışanlarına, profesyonellere, öğrencilere e-dönüşüm stratejileri ve uygulamaları hakkında ayrıntılı bilgi vermeyi amaçlıyor. Katılımcılar, ülkemizde ve dünyada yaşanan e-dönüşüm çalışmalarını kıyaslamalı olarak dinleyebilecek. Ayrıca program kapsamında e-imza, mobil imza, e-tebligat, KEP, e-fatura, e-defter ve e-arşiv konuları da işlenecek.

Eğitimleri sahadan gelen ve alanında uzman olan isimler verecek

Kurumsal sosyal sorumluluk görevlerinin bir parçası olarak gördükleri E-GÜVEN Akademi’yi 2015’te kurduklarını belirten E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun, “Bilgi toplumu olma yolunda önemli bir boşluğu dolduran E-GÜVEN Akademi ile e-dönüşüm alanında farkındalık oluşturmayı ve nitelikli iş gücüne katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu yıl dijitalleşme sürecinde hayatımıza giren uygulamalarla birlikte gündemdeki yeni konuları da ele alacağız. Her konunun uzmanı kendi alanındaki deneyimlerini katılımcılara aktaracak.” dedi.

E-dönüşümle birlikte Blockchain ve dijital reklamcılık da işlenecek

Yeni konuların da dahil edilmesiyle programda; Blockchain, siber güvenlik, bulut bilişim, dijital dönüşüm çağının iş ve sosyal hayata etkileri ve dijital reklamcılık yaklaşımları gibi başlıklar da tartışılacak. Eğitimin sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Teknoloji Makaleleri