Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Hakan Köksal Platin Bilişim ailesine katıldı

Platin-Bilisim-Hakan-KoksalHızlı büyümesini sürdüren Platin Bilişim, insan kaynağı yatırımlarına da devam ediyor.

Kadrosunu transferlerle güçlendiren firma, Ankara Bölge Müdürü olarak Hakan Köksal’ı Platin Bilişim bünyesine kattı.

2001 yılından beri Türkiye’nin önde gelen kurumlarına “Veri Koruma”, “Arşivleme”, “İş Sürekliliği”, “IT Altyapı Yönetimi” ve “Güvenlik” konularında profesyonel çözümler sunan Platin Bilişim, 2018 yılı için çıtayı yüksek tutuyor. Çift haneli rakamlarla büyümesini sürdüren firma, yurtdışı yatırımlarına hız vermesinin yanı sıra, Ankara Bölge Ofisi kamu projeleri için de hedef büyüttü. Kadrosunu sektörün deneyimli isimleri ile güçlendiren Platin Bilişim, Hakan Köksal’ı Ankara Bölge Müdürü olarak atadı.

Nisan ayı başında yeni görevine başlayan Hakan Köksal,  özellikle bilişim güvenliği ve erişebilirlik projelerinden sorumlu olacak. 18 yıldır profesyonel olarak bilişim ve finans sektöründe çalışan Hakan Köksal, “İş kariyerime 2000 yılında Finansbank bünyesinde başladım. Bu süre zarfında biriken deneyimimi bundan sonra Platin Bilişim müşterileri için kullanacağım. Teknoloji çok hızlı gelişiyor. Bilişim sektörü ise kendine has dinamikleri olan bir sektör.  Biz de bir teknoloji şirketi olarak müşterilerimizin veri güvenliğinden sorumluyuz. Global iş ortaklarımızın kendi segmentlerinde lider çözümleri ile hizmet verdiğimiz kurumların iş akışlarında süreklilik ve güvenlik önceliğimiz. En yeni trendleri takip etmeye ve bugünden yarının dünyasını görmeye çalışarak, kurumların iş ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.” dedi.

Hakan Köksal kimdir?

Eğitimine Bilkent Üniversitesi, İşletme bölümünde  başlayan “Hakan Köksal” Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde Bilgi Teknolojileri üzerine masterına devam etmektedir. Toplamda 18 yıllık profesyonel hayatındaki önemli başarılara imza atan Köksal, iş hayatına Finansbank’ta adım attı. 2000-2009 yılları arasında bankada çeşitli pozisyonlarda farklı üst düzey yönetici pozisyonlarında görev alan Köksal, ardından TSL Lojistik bünyesinde Bölge Müdürü, Hewlett Packard Türkiye’de Operasyon Müdürü, Hewlett Packard Enterprise Türkiye’de ise İş Ortakları Müdürü olarak çalıştı. 2015-2017 yılları arasında Epson Türkiye bünyesinde Bölge Müdürü olarak görev alan Hakan Köksal, kariyerinde birçok başarılı projeye imza attı. İyi derece İngilizce bilen Hakan Köksal’ın hobileri arasında efemera koleksiyonerliği, amatör kaptanlık, sokak fotoğrafçılığı ve yeni ülkeler & tatlar keşfetmek yer alıyor.

Teknoloji Makaleleri