Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

BTCTurk 7/24 canlı destek hizmetini uygulamaya aldı

BTCTurk-globaltechmagazineTürkiye’nin en büyük kripto para işlem platformu BTCTurk, websitesi üzerinden 7/24 canlı destek hizmetini uygulamaya açtı.

Tüm müşterilere sunulan hizmet ile BTCTurk, kullanıcıların sorun ve taleplerine daha hızlı dönüş yapmayı ve müşteri deneyimini iyileştirmeyi hedefliyor.

Türkiye’nin ilk, dünyanın ise 4. kripto para işlem platformu BTCTurk, müşteri deneyimini iyileştirmek adına yaptığı yatırımlara bir yenisini ekledi. Bu kapsamda, 7/24 canlı destek hizmetini başlatan BTCTurk, kullanıcılarının istedikleri anda, uzman kişilere ulaşarak hızlı bir şekilde sorularına cevap alabilecekleri altyapıyı hayata geçirdi.

Konuya ilgili bilgi veren BTCTurk CEO’su Özgür Güneri, “Yaptığımız işin doğası gereği kullanıcılarımızla olan iletişimimizi her geçen gün daha üst bir seviyeye taşımamız gerekiyor. Kullanıcılarımızın beklentilerini karşılayacak müşteri deneyimi hizmetini sunabilmek adına, 7/24 istedikleri anda bize ulaşabilecekleri bir altyapıyı hayata geçirmek istedik. Şu andan itibaren platforma giriş yapmış herkese açık olmak suretiyle kullanıcılarımız canlı destek hizmetinden faydalanabilir, her konuda soru ve talepleriyle ilgili olarak uzman kişilere ulaşabilirler” dedi.

BTCTurk Hakkında

Türkiye’nin en büyük kripto para işlem platformu BTCTurk, Türkiye’de sanal pazar yeri hukuki standartlarına göre çalışmalarını sürdüren ve global ölçekte Blockchain üzerine odaklanmış ve Blockchain ile kripto para bazlı teknolojileri üreten ve kullandıran bir şirket olarak faaliyet gösteriyor. BTCTurk, hali hazırda 90 bini aktif kullanıcı olmak üzere 500 bin kullanıcıya sahip.

Teknoloji Makaleleri