Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Trend Micro yeni Ülke Müdürü ile yola devam ediyor

Trend-Micro-Hasan-Gultekin-globaltechmagazineSektörün deneyimli ismi Hasan Gültekin, Trend Micro Türkiye ve Yunanistan Ülke Müdürü olarak görev almaya başladı.

Hasan Gültekin, markanın pazardaki etkinliğini artırarak, çift haneli büyümeyi arttırarak yükseltmeyi hedefliyor. 

30 yıldır dünyanın en gelişmiş global tehdit istihbarat altyapısıyla kurumların birbirleriyle bağlantılı dünyasını güvence altına alan Trend Micro, yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Blue Coat Systems’da Ülke Müdürü olarak görev alan Hasan Gültekin, Trend Micro Türkiye ve Yunanistan Müdürü görevini devraldı. Kariyerinde HP, Oracle, Intel ve Microsoft gibi sektörün önemli şirketlerinde başarılı projelere imza atan Gültekin, Trend Micro’da kendisine bağlı olan ülkelerin yönetiminin yanı sıra operasyon ve iş stratejilerinin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

2012- 2015 yılları arasında Trend Micro’da Akdeniz Ülkeleri Kıdemli Satış Müdürü olarak görev alan Hasan Gültekin, yeni göreviyle ilgili olarak “Siber güvenlik alanında 30 yılını tamamlayan, yenilikçi, dinamik ve vizyoner bir şirketin, yeniden çatısı altında olmaktan dolayı çok mutluyum. Yeni görevimle beraber hızla gelişen bir sektörde her sene çift haneli büyüme gerçekleştiren Trend Micro’nun, bu başarı eğrisini sürdürecek yeni stratejiler geliştirmek ve yaygınlığımızı daha da artırmak için çalışmalar yürüteceğiz. Diğer yandan güvenlik alanındaki bilinci artıracak ve bu konuda yeni sosyal sorumluluk projelerimizin duyurularını yapacağız” açıklamasında bulundu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü mezunu olan Hasan Gültekin, HP, Oracle Türkiye ve İsviçre’de, Intel Türkiye, Microsoft Türkiye ve Trend Micro’da yurtiçi ve yurtdışı satış alanlarında çeşitli yöneticilik görevlerinde bulundu. Son olarak Blue Coat Systems’ta Ülke Müdürü olarak görev alan Hasan Gültekin, iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

Teknoloji Makaleleri