Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

2018’i şekillendiren 5 temel güvenlik analizi

WatchGuard-globaltechmagazineWatchGuard, 2018’in geri kalanını şekillendirecek güvenlik tehditlerini ve güvenlik analizi trendlerini 5 temel başlıkta topluyor.

Günümüzde siber tehdit alanları hiç olmadığı kadar hızlı değişiyor. Sonu olmayan siber kedi fare oyununda sürekli yeni saldırı teknikleri ortaya çıkarken eski tehditler de zamanla tekrar moda oluyor. WatchGuard, güvenlik dünyasının nabzını tutarak en önemli güvenlik tehditlerini ve güvenlik trendlerini 5 başlıkta paylaşıyor.

Güvenlik endüstrisi, tehditler ve savunmalar arasında oynanan siber kedi fare oyununda bir adım öne geçmek için çabalıyor. Güvenlik çözümü sağlayıcıları, en son tehditlere karşı en güçlü ürünleri sunabilmek için önemli ölçüde baskı altında hissediyor. Fidye yazılımları bu yıl da ciddiyetini korurken, şirketlerin takip ve raporlama becerisini artırması, tehdit riskini en aza indirmek için oldukça önem taşıyor. WatchGuard, 2018’in geri kalanını şekillendirecek güvenlik tehditlerini ve güncel güvenlik trendlerini 5 temel başlıkta topluyor.

Teknoloji Makaleleri