Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

CMC Türkiye’den KOBİ’lere özel yeni nesil çağrı merkezi

cmc-globaltechmagazineCMC Türkiye, KOBİ’lere yönelik bir çağrı merkezi uygulaması başlatıyor.

20 Eylül’de EticaretSEM ve Eticaret Merkezi A.Ş tarafından gerçekleştirilen Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda lansmanı  yapılan ve Türkiye’de bir ilk olan yeni nesil çağrı merkezi ‘Ulaş Kazan’ ile KOBİ’ler basit bir arayüz üzerinden çağrı merkezi hizmeti alabilecek.

Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden biri olan CMC Türkiye, KOBİ’lere özel yeni nesil çağrı merkezi uygulaması olan ‘Ulaş Kazan’ı hayata geçiriyor. 20 Eylül’de EticaretSEM ve Eticaret Merkezi A.Ş tarafından gerçekleştirilen Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda lansmanı yapılan uygulama ile işletmeler müşterilerine dakikalar içinde ulaşabilecek.

Türkiye’de bir ilk olan Ulaş Kazan ile KOBİ’ler kontrata gerek duymadan, uygulama üzerinden kişiselleştirdikleri kampanyaları planlayarak binlerce müşteriye ulaşabiliyorlar. Çeşitli paketlerin sunulduğu uygulamada, işletmeler bütçelerine uygun seçenekleri tercih edip uygun maliyetlerle çağrı merkezi hizmeti alabiliyor. Müşteri memnuniyeti, borç tahsilatı, acil durum & bilgilendirme, pazarlama ve satış kampanyaları gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilen Ulaş Kazan ile işletmeler hızlıca sonuca ulaşabiliyor. Kampanya asistanı sayesinde alanında uzman danışmanlar ile etkili kampanyalar oluşturulabiliyor. Üstelik hizmet sonrası cevaplar detaylı olarak da raporlanıyor.

Dakikalar içinde binlerce müşteriye ulaşılabiliyor

TOBB E-Ticaret Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Merter Özdemir’in açılış konuşmasını yaptığı Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda CMC Türkiye Genel Müdürü Aytaç Aydın da bu yeni uygulamalarını anlattı. Ulaş Kazan ile KOBİ’lerin işlerini kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirten Aydın, bu uygulama ile işletmelerin hızlıca kampanya oluşturup arama yapabileceğini anlatıyor: “Türkiye’de bir ilk olan Ulaş Kazan sistemi ile KOBİ’ler kampanyalarını kendileri oluşturup, zamanlamasını ayarlayıp istedikleri gibi kişiselleştirebilirler. Sözleşmesiz kullanabilecekleri, her bütçeye uygun bu hizmetle dakikalar içinde binlerce müşteriye ulaşabilecekler.”

Teknoloji Makaleleri