Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Mobil dönüşümün geleceği MMA Forum İstanbul’da konuşulacak

MMA-globaltechmagazineShape the Future Mobil sloganı ile düzenlenen MMA Forum İstanbul’da, mobil dönüşümün biçimlendirdiği gelecek konuşulacak.

Ülkemizden ve dünyadan fikir önderleri, konuşmalar, ilham verici örnekler ve yeni fikirlerle, Yapay Zeka, Nesnelerin İnterneti, Artırılmış Gerçeklik, Sanal Gerçeklik, Blockchain, Büyük Veri, Tasarım, Lokasyon, Video, Reklam Sahtekarlığı, Influencer Pazarlaması ve Girişimcilik Ekosistemi gibi konuları ve bunların geleceğini ele alacak. Mobil pazarlamanın en prestijli uluslararası ödül programı olarak kabul gören Smarties’in Türkiye ve EMEA Bölgesi Gala Gecesi ve Ödül Töreni de etkinliğin akşamında gerçekleşecek.

Hepimiz için bugünden çok farklı olacak bir gelecek, dünyanın en önemli sosyal dinamiklerinden biri olarak kabul edilen ve yaşamın günlük akışına entegrasyonunu bugünden tamamlayan Mobil Dönüşümle biçimleniyor. Finanstan oyun dünyasına, sadakat programlarından tüketim alışkanlıklarına, alışverişten yaşam tarzımıza, ilgiyle takip ettiğimiz içeriklere hayatın yeni normalleri nasıl olacak? Mobil dönüşümle biçimlenen gelecekte bizleri neler bekliyor?

50 ülkede, 800 üye ile faaliyet gösteren ve mobil dönüşümün en önemli küresel öncüleri arasında gösterilen MMA’in (Mobil Pazarlama Birliği / Mobile Marketing Association) Türkiye oluşumu, bizi bekleyen geleceğe bir kez daha bir pencere açıyor. MMA Türkiye’nin bu yıl beşincisini düzenlediği MMA Forum İstanbul, mobil teknolojilerin ve mobil pazarlamanın, ekonomi, iletişim ve hayat için biçimlendirdiği geleceği, fikir önderi konuşmacılardan dinleme fırsatı sunuyor.

MMA Forum İstanbul 2018,  24 Ekim 2018 tarihinde Swissotel The Bosphorus’ta, markalar, ajanslar, networkler, teknoloji sağlayıcılar ve sosyal platformlar da dahil olmak üzere mobil sektörü oluşturan tüm oyuncuların katılımıyla, tek günlük bir etkinlik olarak gerçekleşecek. Etkinlikte, mobil pazarlama ve mobil teknolojiler hakkında sektöre yön veren güncel bilgiler, trendler, araştırmalar ve öngörüler paylaşılacak.

Etkinliğin açılış konuşmasını küresel mobil mazarlama ekosisteminin öncü isimlerinden Kei Shimada yapacak. Kei Shimada, Japonya’daki inovasyon trendlerini aktarırken, düşük doğurganlık oranına bağlı olarak 2100 yılına dek nüfusun yarıya inmesi beklenen bir ülkenin sürdürülebilirliğine katkı sağlayacak yenilikleri ve önümüzdeki 5 senenin bu sürdürülebilirliğe katkı sağlayacak teknolojilerini anlatacak.

 

Yapay Zeka ve Mobil Pazarlamanın Geleceği

Mobil pazarlamanın geleceğinin, iş hayatının geleceğini tanımlayacağını vurgulayan “Shape The Future” ana teması altında düzenlenen MMA Forum İstanbul 2018’de mobilin, finans, sadakat programları, alışveriş, oyun, tüketim alanlarında ve yaşam tarzına yönelik dönüştürücü rolü anlatılacak. Etkinlikte, Yapay Zeka, Nesnelerin İnterneti, Artırılmış Gerçeklik, Sanal Gerçeklik, Blockchain, Büyük Veri, Tasarım, Konum Tabanlı Teknolojiler, Video, Reklam Sahtekarlığı, Influencer Pazarlaması, ve Girişimcilik Ekosistemi gibi gündemdeki konular ve yeni teknolojiler tartışılacak, sektörel öngörüler paylaşılacak.

Sunuculuğunu Jülide Ateş’in gerçekleştireceği MMA Forum İstanbul 2018’de konuşmacılar arasında yer alan bazı isimler şöyle: Fabio Sergio (EALA Tasarım Direktörü – Fjord), Will Dorling (Marka Satış Direktörü, UK – Adcolony), Ender Özcan (Satış Direktörü MENA & Türkiye – Adjust), Kei Shimada (Global Direktör, Digital Makers Lab – IBM Innovation and Incubation Labs.),  Alex Wright (Global İçgörü Direktörü – Blis), David Philippson (Danışman Yönetim Kurulu Üyesi – App Samurai), Tolga Ulutaş (Direkt Bankacılık Gen. Md. Yrd. – Akbank), Evren Şahin (Dijital Bankacılık Direktörü – Yapı Kredi), Cenk Bayrakdar (Yönetici Ortak – Revo Capital), Deniz Tuncalp (Pazarlama ve Operasyon Gen. Md. – İ.T.Ü ARI Teknokent), Feyzan Top (Genel Yayın Yönetmeni – Gentleman Magazine), Murat Kolbaşı (CEO – Arzum), Uğur Sakarya (CEO – BMW) ve Eda Başar Uytun (Bölge Direktörü – Hafele).

Etkinlik kapsamında ayrıca, ülkemizden 10 teknoloji girişimcisine etkinlik alanında standlar sağlanacak. Bunların arasından seçilecek 3 isme, etkinlik ana sahnesinde konuşma yapma fırsatı da sunulacak.

Mobil pazarlama ve mobil mecralara yönelik tek ödül programı olan, yaratıcılık ve inovasyon alanında en iyileri ödüllendiren The MMA Smarties Ödülleri Türkiye ve EMEA Gala gecesi de, aynı günün akşamında, yine Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleşecek.

Teknoloji Makaleleri