Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Ofisim, 16 bin sigorta acentesinin verimliliğine katkı sağlayacak

ofisim-globaltechmagazineBulut bilişim alanında yenilikçi çözümler sunan Ofisim, yaptığı yeni işbirliği ile 16000 sigorta acentesinin verimliliğine katkı sağlayacak.

Sigorta sektörüne yazılım üreten, banka sigortacılığı alanında ülkenin lider yazılım firması AcerPro ile işbirliğini başlatan Ofisim, ürün ve hizmetlerini sigorta sektörüne de sunmaya hazırlanıyor. AcerPro aracılığıyla Ofisim’in esnek yazılım geliştirme platformu PrimeApps üzerinde üretilecek olan yazılımlar, sektörün ihtiyacını karşılayacak ve yenilikçi yapısıyla sigorta sektöründeki dijitalleşme skoruna önemli katkı sağlayacak.

Ofisim Genel Müdürü Serdar Turan, “Sektörün en saygın şirketlerinden AcerPro ile imza attığımız işbirliğiyle sigorta sektörü gibi önemli bir alanda ortak dikey çözümler geliştireceğiz. AcerPro’nun sektörel bilgi ve deneyimi ile PrimeApps platformumuzun yetenekleri birleşince sektörü ileri taşıyacak ve firmaların dijital dönüşümüne katkı sağlayacak çözümler oluşacak. Ortaya koyacağımız başarılı çalışmalar farklı sektörler için de ilham kaynağı olacak” dedi.

AcerPro Genel Müdür Yardımcısı Burak Gündüz ise, “Ofisim’in esnek ve hızlı yazılım geliştirme platformu PrimeApps’in ihtiyaçlarımızı karşıladığını net biçimde gördük. Hem yurt içinde hem de yurt dışında çok sayıda müşterimize, bulut tabanlı ve gerektiğinde kurulum opsiyonu da olan sigortacılık yazılımlarını hızla ve birçok avantajla sunacağız. PrimeApps platformu ile geliştirdiğimiz yazılımlarla sigorta sektöründe operasyonu azaltacak, maliyetleri düşürecek ve satış aktivitelerini destekleyeceğiz” dedi.

Ofisim ve AcerPro, sigortacılık alanındaki ilk ürünlerini 2018 sonbaharında piyasaya sunacak ve ilk yılın sonunda ise 1000 acentenin bu yazılımı kullanması hedefleniyor. Orta ve uzun vadede 16.000 sigorta acentesinin verimliliğine katkı yapılması amaçlanan işbirliğinin 2019 yılındaki hedefinin ise; Türkiye dışındaki pazarlara açılmak olduğu belirtiliyor.

Teknoloji Makaleleri