Cumartesi, Nisan 27, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yerli markalar yapay zeka teknolojisinde atağa geçti

winwai-globaltechmagazineYapay zeka kabiliyetlerine sahip sanal robot WORKERS, şirketlere manuel işlemlere harcadıkları saatleri yeniden kazandırıyor.

Yerli markalar yapay zeka teknolojisinde atağa geçti. Yerli teknoloji şirketi WINWAI tarafından hayata geçirilen sanal robot WORKERS, saatler süren birçok manuel işlemi dakikalara sığdırırken, zamandan sağlanan tasarruf sayesinde çalışan verimliliğini de artırıyor.

İnsan görüsü, karar sistemi, klavye ve fare gerektiren işler artık robotların görevi. Yapay zeka ve robotik süreç otomasyonu (RPA) alanlarında kendi teknolojisini tamamen yerli şekilde üreten WINWAI, dijital dönüşümün önemli parçalarından biri olan robotik süreç otomasyonunu kullanan ve yapay zeka kabiliyetlerine sahip sanal robot WORKERS ile şirketlere manuel işlemlere harcadıkları saatleri yeniden kazandırıyor.

Yıl sonuna kadar 15 gün ücretsiz kullanım

Uygun maliyet, hızlı kurulum ve üstün veri güvenliği ile firmalara büyük avantajlar sağlayan WORKERS’ı yıl sonuna kadar 15 gün ücretsiz kullanıma sunduklarını belirten WINWAI Kurucu Ortağı Betül Onat, sanal robotlarıyla ilgili “Dünya belki de en önemli dönüşümünü yaşıyor. Dijital ortamda gerçekleşen bu dönüşüm, kurumlara işlerini çok yüksek hızlarda gerçekleştirme fırsatı sunuyor. Bu dönüşüme çekimser yaklaşan şirketlerin yöneticilerinin bu değişimi göz ardı etmeyip, en kısa zamanda deneme aşamasına geçmesi gerekiyor. RPA ve yapay zeka teknolojisini tamamen yerli şekilde üreten WINWAI, WORKERS ile firmalara bu kolaylıkları en uygun maliyet ve hızlı kurulum ile neredeyse hiç vakit kaybettirmeden ulaştırıyor. Verinin günümüzün en değerli madeni olduğuna inanan bir girişim olarak gelişmiş veri korumasıyla birlikte sunduğumuz veriden öğrenen yapay zekâ kabiliyetleri ile kurumlar, geniş çaptaki süreçlerinde sanal robotlarımızın faydalarını sonuna kadar kullanabiliyor” dedi.

Teknoloji Makaleleri