Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

İstanbul Bilişim tüketicinin yanında olmaya devam ediyor

istanbul-bilisim-magaza-globaltechmagazineDenizbank ile işbirliği yapan teknoloji perakendeciliğinin öncü firmalarından İstanbul Bilişim 36 aya varan taksitli kredili satış dönemini başlattı.

Cep telefonu ve elektronik eşya alımında kredi kartına taksitli satışın kaldırılması vatandaşların satın alma gücünü zora sokmaya başlamıştı. Bunun üzerine tüketicilerin daha rahat teknolojik ürün alışverişi yapabilmesi adına bir adımda İstanbul Bilişim’den geldi.

Cep telefonu ve elektronik eşya alımında kredi kartına taksitin kaldırılması teknoloji tutkunlarının bu ürünlere ulaşımını zorlaştırsa da, taksitli telefon alma işlemi hala gerçekleştirilebiliyor. Yeni nesil elektronik ürünleri en cazip koşullarda kullanıcılarla buluşturan teknoloji perakendeciliğinin öncü firmalarından İstanbul Bilişim’de, 36 aya varan vadeli taksit imkanı sunan kredili satış dönemi 1 Ocak itibarıyla başladı. İstanbul Bilişim,  herkesin dilediği cep telefonu ve elektronik eşyayı satın almasına yardımcı olmaya devam ediyor.

Kredili satış dönemi hakkında bilgi veren İstanbul Bilişim’in Genel Müdür’ü Levent Menteşe, “ Mağazalarımızda 1 Ocak itibari ile kredili satış hizmeti vermeye başlamamız ile birlikte özellikle telefon ve beyaz eşya alımında 1 haftalık gibi kısa bir sürede önemli bir artış yakaladık. Yaklaşık 5 dakikalık bir işlemden sonra 36 aya varan taksit seçeneği müşterilerimize çok cazip geliyor. Çeyiz alışverişi için gerçekleştirilecek beyaz eşya alışverişinde de kredili satışımızın başlaması özellikle yeni evlenecek çiftlere büyük avantaj sağlayacak.” şeklinde açıklamada bulundu.

Teknoloji Makaleleri