Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

E-ticaret Sohbetleri sektörün önemli isimlerini bir araya getirecek

ticimax-globaltechmagazineHer ayın son haftası gerçekleştirilecek olan Ticimax E-ticaret Sohbetleri, bu ay 26 Mart Salı günü sektörün önemli isimlerini bir araya getirecek.

Her yeni etkinlikte e-ticaret yöneticileri, kurucular, dijital pazarlama uzmanları gibi sektörden konuklar ağırlamayı hedefleyen sohbet programına katılım ise ücretsiz. Bu ayın konukları Elle Ayakkabı E-ticaret Satış ve Pazarlama Müdürü Pınar Tutuş, Altunbilekler E-ticaret Yöneticisi Sedat Ateş ve Ticimax Dijital Pazarlama Uzmanı Pınar Keleş olacak. 2019 e-ticaret sektörü trendleri ve son gelişmeler masaya yatırılacak. Levent 199 Plaza bünyesinde yer alan Workinton’da gerçekleştirilecek etkinliğin saatleri ise 19:00-21:00 arası.

E-ticaret Sohbetleri sektörün önemli isimlerini bir araya getirecek

E-ticaret ile alakalı gelişmeleri yakından takip etmek ve yeni konular ile ilgili bilgi edinmek isteyen e-ticaret girişimcileri, Kobi’ler, mevcut girişimini büyütmek isteyenler, e-ticaret, pazarlama, reklamcılık ve dijital gibi alanlarda çalışan herkesin ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği sohbetin sonunda katılımcılar için sürpriz hediyeler de var.

Detaylı bilgi ve kayıt için www.ticimax.com/ticimax-eticaret-sohbetleri/ adresinden yardım alabilirsiniz.

Teknoloji Makaleleri