Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Haliç Üniversitesi onaylı E-ticaret Uzmanlığı Sertifikası

ticimax-globaltechmagazineHaliç Üniversitesi ile Ticimax E-ticaret Sistemleri güçlerini birleştirdi. Haliç Üniversitesi ve Ticimax işbirliği çerçevesinde başlatılan “E-ticaret Uzmanlığı Sertifika Programı” serisinin ilki 4-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. E-ticaret ekosistemi, yerel ve global elektronik ticaret fırsatları, ödeme sistemleri ve dijital pazarlama gibi derslerin yer aldığı eğitimin sonunda başarılı olan katılımcılara, Haliç Üniversitesi onaylı E-ticaret Uzmanlığı Sertifikası verilecek.

4 hafta sürecek ve Cumartesi-Pazar günleri gerçekleştirilecek sertifika programı, toplam 40 saat sürüyor. Haliç Üniversitesi binasında verilecek eğitim kontenjanı ise 40 kişi ile sınırlı. Katılmak isteyenlerin ticimax.com/e-ticaret-uzmanligi-sertifika-programi/ linki üzerinden kayıt yaptırması gerekiyor.

Eğitim Başlıkları

Sertifika programından bazı konu başlıkları ise şöyle; E-ticarete Giriş, Yazılım Altyapısı Seçimi, E-ticaret Sitesi Yapılandırma, E-ticaretin Hukuki Boyutu, KVKK ( Kişisel Verilerin Korunması Kanunu), SEO Temel Bilgiler, Kampanya Yönetimi, Dijital Pazarlama, Sipariş Yönetimi, E-İhracat, B2B ve B2C Satış Farkları, Avrupa Perakende Pazarı ve E-ihracat Fırsatları, Kargo, Ödeme Sistemleri, Pazaryerleri.

Eğitimciler

Mukellef.co kurucusu Okan Şafak , Elpis HR kurucusu, İnsan Kaynakları Danışmanı Pınar Mermi, Revotas Satış Direktörü Gizem Erdem , Iyzico Girişim Kanalları Yöneticisi Pamir Yanık , Marka Danışmanı ve E-ticaret Danışmanı Ayhan Eren, Seo Uzmanı Emrah Gazi Candan, Ticimax Dijital Pazarlama Uzmanı Pınar Keleş, Ticimax Eğitim Uzmanı Erhan Dönmez, Ticimax Satış Müdürü Uğur Elçin, Ticimax E-ticaret Uzmanı Taner Tiryaki

Teknoloji Makaleleri