Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

SAP ile deneyim ekonomisinde fark yaratılacak

SAP-itelligence-globaltechmagazineGeçtiğimiz hafta SAP ve itelligence işbirliğiyle Sait Halim Paşa Yalısı’nda “SAP ile Deneyim Ekonomisinde Fark Yaratın” etkinliği gerçekleşti.

Etkinlik; TÜBİSAD e-ticaret Komisyonu Başkanı Sn.Burak Ertaş’ın 2018 yılında Türkiye’deki e-Ticaret büyüklüğü ve analizi konulu açılış konuşmasının ardından; ETID Başkanı Sn.Emre Ekmekçi ile SAP Türkiye Satış Direktörü Gökhan Nalbantoğlu’nun katılımı ve SAP Kıdemli Satış Yöneticisi Emre Ultav’ın moderatörlüğünde gerçekleşen panelde; e-ticaret ve deneyim ekonomisinde yeni trendler ele alındı.

SAP’nin müşteri deneyimi çözüm ailesindeki yeniliklerden bahsedilen ve bu aileye katılan Qualtrics Deneyim Yönetimi çözüm demosunun yapıldığı oturumun ardından da CarrefourSA, Setur ve TeknoSA yöneticilerinin katıldığı müşteri başarı hikayeleri paneli gerçekleşti. Panelde, şirketlerin e-ticaret ve dijital ortamlara yaptıkları yatırımlar & gelecek öngörüleri, bulut tabanlı sistemlere geçiş trendleri ve avantajları ayrıca müşteri deneyiminin iş süreçlerinde ve sistemlerinde tetiklediği dönüşüm süreçleri keyifli bir sohbet eşliğinde değerlendirildi.

Teknoloji Makaleleri