Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Citrix Workspace yüksek çalışma verimliliği sunuyor

citrix-globaltechmagazineCitrix Workspace işyerindeki dikkat dağıtıcı unsurlardan bazılarıyla mücadele ederek daha yüksek çalışma verimliliğine ve çalışan katılımına önayak oluyor.

Dijital ekonomide bir işyerini nelerin şekillendirdiğini düşünen, araştıran ve bu yönde çözümler geliştiren bir şirket olan Citrix, İşyeri Deneyimi hakkında bilinmesi gerekenleri  keşfetmek için bir araştırma yaptı. Citrix verimlilik hakkında yanlış bilinenler ve daha az çalışarak daha verimli nasıl çalışılabileceğine dair bulguları ortaya koyarken, bu konuyu zaman, dikkat dağıtan öğeler ve üretkenlik boyutlarında değerlendirdi.

Zaman artık çalışana ait

Çalışanlar artık akıllı ve talepkarlar. İş hakkındaki her varsayıma meydan okuyorlar ve işle ilgili tüketici benzeri deneyimler bekliyorlar. Dijital ekonomimiz esneklik gerektiriyor ve evde teknolojimizle aldığımız kolaylık seviyesine uygun teknoloji arıyoruz. Çalışan başarısı, iyi bir İşyeri Deneyimine bağlı ve İşyeri Deneyimi, şirketlerin en iyi yetenekleri çekmeleri ve ellerinde tutmaları için hayati önem taşıyor. Citrix Workspace ile, çalışanlar kendileri için elverişli olan herhangi bir yerde ve zamanda çalışabilirler. Citrix Workspace, ellerinden gelenin en iyisini yapmaları için yardımcı olarak onları nerede ve ne zaman isterlerse çalışmaları konusunda güçlendirir. Bu esneklik, iş gücünün işini yapmaya odaklanmasına,  iş hakkında stratejik olarak düşünebilmelerine olanak tanır.

Teknolojiden bunalmadan faydalarını yaşamak

50 bin çalışanın katıldığı 2018 yılında yapılan bir analize göre, bu çalışanlar günlerinin yüzde 40’ını sohbet uygulamaları ve üretken çalışmalar arasında geçiş yaparak geçiriyor. Bu neredeyse günün yarısı! Citrix Workspace birleştirilmiş, kişiselleştirilmiş bir deneyim dahilinde daha akıllı ve hızlı çalışmaları için gereken her şeyi insanlara sunuyor. Tüm uygulamaları ve verileri parmaklarının ucunda, bu yüzden işleriyle daha ilgili olabilirler. Sadece bir kez oturum açın ve çalışmaya başlayın. Daha az uygulama yayılımı, daha fazla entegrasyon ve iyileştirilmiş iş verimliliği düşünün.

Dikkat dağıtan şeylerden kaçıp üretkenliğe koşmak

Uygulama bildirimleri, onaylar, telefon görüşmeleri ve mesajlar çalışanların odaklanmasını engelliyor hatta çalışanların çoğu tükenme sendromu yaşıyor ve bu nedenle güçlü bir İşyeri Deneyimi stratejisi hiç olmadığı kadar önemli. Bir çalışanın bir günde, gider raporlarını onaylamaktan zaman aşımı isteklerini göndermeye kadar, otomatik hale getirilebilecek ne kadar çok görevi tamamladığını düşünün. Çalışanlarınız günün çoğunu ilgi çekici veya üretken olmayan işlere harcıyor. İşte tam da bu yüzden Citrix Workspace ile angarya tarihe karışacak. Dijital çalışma alanımız, tekrarlanan görevleri otomatik hale getiren ve iş akışlarını kolaylaştıran sanal bir asistanla rutin işleri tamamlamayı hızlı ve kolay hale getirecek.

Teknoloji Makaleleri