Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Radore, bulut teknolojilerinin yaygınlaşmasına destek oluyor

Radore-veri-merkezi-VCPP-globaltechmagazineRadore, kar amacı gözetmeksizin bulut teknolojilerinin yaygınlaşması için verdiği tüm desteklerden ötürü, VMware Cloud Provider Program (VCPP) kapsamında düzenlenen ödül töreninde “VCPP Community Service Trophy” ödülünü almaya hak kazandı.

VMware Cloud Provider Program EMEA Kıdemli Direktörü Herve Renault, VMware Türkiye Ülke Müdürü Murat Mediçeler ve Tech Data Türkiye Genel Müdürü Behçet Yumrukçallı’nın ev sahipliğinde düzenlenen ödül töreninde, Radore’nin girişimlere sunduğu Start-up Pack’in bu ödülü kazanmasındaki itici güç olduğuna dikkat çekildi. Start-up Pack ile bugüne kadar anlaşmalı kuluçka merkezlerinde faaliyet gösteren 150’den fazla girişime 20 milyon TL değerinde bulut tabanlı altyapı ve hizmet desteği sunan Radore, hâlihazırda 53 girişime destek oluyor.

Radore adına ödülü kabul eden Radore Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kubilay Akyol, şunları söyledi: “Start-up Pack hizmetimizin böyle bir ödül ile onurlandırılması bize büyük bir mutluluk veriyor. Bu hizmet ile Radore olarak 15 yıllık tecrübemizi, girişimci hassasiyetiyle birleştirerek, teknik altyapılarının kurulması aşamasında girişimlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. BT altyapı kaynaklarının belirlenmesi ve kullanımı konusunda henüz yola yeni çıkmış girişimlerin ellerinde herhangi bir plan ya da hedef yokken, orta ve uzun vadeli stratejiler oluşturmalarına yardımcı oluyoruz. Böylece yanlış yatırımlar yapmadan sağlam bir BT altyapısıyla hedeflerine doğru yol alıyor ve işlerine odaklanabiliyorlar.”

Son dönemde içinde Kolay İK, Dopigo, Simlex, Bumerangla, Prisma CSI, Paym.es, Yuvarla.com gibi önemli girişimler, hem kurulum aşamasında hem de kullanım sürecinde Radore’den profesyonel destek aldılar. Radore Veri Merkezi, girişimlere verdiği destek kapsamında Bilkent Cyberpark, İTÜ Çekirdek, İTÜ Ginova, KOOP – The Fintech Hub, KWORKS, StartersHub, SUCOOL, Üsküdar Fikir Sanat, Workup, Yıldız Teknopark, DEPARK Bambu, Başakşehir Living Lab, Boğaziçi Üniversitesi DreamBU ve Fincube gibi Türkiye’deki birçok önemli kuluçka merkeziyle ortak çalışmalar yürütüyor.

Teknoloji Makaleleri