Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

DESistem kadrosunu güçlendiriyor

Desistem-Alper-Tarim-globaltechmagazineTürkiye’de sistem entegrasyonu konusunda deneyimli satış öncesi ve satış sonrası ekibi ile müşterilerine uçtan uca çözümler sunan, İstanbul’da birçok kurumsal müşterinin tercihi olan DESistem’in şubat ayında Ankara Şube açılışı duyuruldu ve Alper Tarım 3 Şubat 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere DESistem Bilgi Teknolojileri şirketinin Ankara Bölge Direktörü olarak atandı.

Alper Tarım yeni görevinde DESistem Bilgi Teknolojileri firmasının Ankara bölgesindeki stratejilerinden ve büyümesinden, DESistem çözümlerinin ve vaatlerinin Ankara kamu pazarına sunulmasından sorumlu olacak.

Atama hakkında görüşlerini bildiren DESistem Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Fuat Mediçeler, “Uzun yıllara dayalı tecrübeye ve bilgi birikimine sahip olan Alper Tarım’ a aramıza hoş geldin diyor, Alper ile çalışmanın Ankara’daki ilişkilerimizi daha da geliştireceğine ve büyüteceğine inanıyorum. Bu vesile ile Ankara Şubemizin de Bölge Direktörümüz Alper Tarım yönetiminde hizmete başladığını duyurmaktan mutluluk duyarım. Müşteriyi anlamak, müşterinin yanında olmak, tekil değil sürekli projeler sayesinde müşteri ile uzun vadeli birliktelikler sağlamak ilkeleri ile yola çıkan DESistem, tüm çalışmalarında bu anlayıştan ödün vermeden Ankara’da da hizmet verecek. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru şekilde anlayıp en uygun çözümü üretmek, ihtiyaca uygun çözümleri üreticilerimizden tedarik ederek ya da kuruma özel uygulamalar oluşturarak anahtar teslim projeleri hayata geçirmek DESistem’ in ana amaçlarından bir tanesidir. Sistem entegratörü kimliği ile Ankara şubemizin pazarda önemli bir paya sahip olacağına ve sektöre yepyeni bir heyecan getireceğine hiç şüphem yok. Alper Tarım ve tüm çalışma arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar dilerim”  dedi.

Alper Tarım kariyer hayatına 1999 yılında bilişim sektöründe başladı. Köklü Sistem entegratör firmalar bünyesinde başta kamu, bankacılık ve telekom olmak üzere değişik sektörlere hizmet üretti. Tarım, Bölge direktörü olarak atanmadan önce en son Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. şirketinde 5 yıl boyunca Ankara Bölge Müdürü olarak görev yaptı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümü mezunu olan Tarım, şimdi DESistem ’in Ankara’daki büyümesini ve başarısını yönetmeye hazırlanıyor.

Teknoloji Makaleleri