Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Huobi, 300 bin USDT ödüllü DeFi Kahini etkinliğini başlattı

huobi-globaltechmagazineDijital varlık alım satım platformu Huobi Global, 300.000 USDT değerinde bir ödül havuzuna sahip DeFi Kahini etkinliğini başlattı. Etkinlik kapsamında kullanıcılar, popüler DeFi projelerinden AKRO, JST, LUNA ve WAVES arasından bir sonraki gün en çok değer kazanacak olan token’ı tahmin etmeye çalışacaklar. Destekledikleri token ile en az 100 USDT değerinde alım satım hacmi gerçekleştiren tüm kullanıcılar, 25 – 31 Ağustos tarihleri arasında sürecek olan Huobi DeFi Kahini etkinliğine katılabilecek.

Kullanıcılar etkinlik boyunca her gün, bir sonraki gün için tahminlerini yaparak toplam 300.000 USDT değerindeki ödül havuzundan pay alabilecekler. Kullanıcılar, kampanyanın üçüncü gününde etkinlik sayfasından ilk gün tahmin sonucunu inceleyebilecek ve ilk gün elde edilen işlem ücreti gelirini bonus olarak aralarında paylaşacaklar. Etkinlik boyunca en çok doğru tahmini yapan kullanıcı ise 100.000 dolar değerinde bir Maserati Ghibli kazanma şansına sahip olacak.

DeFi’nin (Merkeziyetsiz Finans) finans dünyasını temelden dönüştürme potansiyeline sahip olduğunu vurgulayan Huobi Türkiye Genel Müdürü Alphan Göğüş, “Platformumuzda en çok ilgi gören projeler arasında DeFi projeleri yer alıyor. Kısa bir süre önce merkezi ve merkeziyetsiz finansal hizmet sağlayıcıları ve platformlarından oluşan uluslararası konsorsiyum Küresel DeFi Birliği’nin kurulmasına öncülük ettik. Huobi olarak DeFi alanındaki yüksek potansiyeli kullanıcılarımız için getiriye dönüştüren bir etkinliğe imza atmaktan mutluluk duyuyoruz. Etkinliğe Türkiye’deki kullanıcılarımızdan yoğun katılım olacağını tahmin ediyoruz.”

Etkinliğe hemen katılmak için: https://www.huobi.com/tr-tr/topic/defi/predict/

Teknoloji Makaleleri