Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Dijital ekonominin kazananları sanal ortamda bir araya geldi

micro focus-globaltechmagazineMicro Focus, en önemli müşteri etkinliği “Micro Focus Universe 2021”i “Dijital Ekonomide Kazanın” başlığıyla 23-24 Mart tarihlerinde gerçekleştirdi. Micro Focus’un 30’dan fazla uluslararası müşterisinin gerçek kullanım senaryolarını ve deneyimlerini paylaştığı etkinlikte katılımcılar, Micro Focus’un vizyonu ve kritik ürün yatırımları hakkında da bilgi edindiler. Uzmanlardan dijital ekonomide kazanmak için gerekenlere dair en kritik bilgileri ise dinleme fırsatı elde ettiler.

Başarı hikayeleri paylaşıldı

Açılışta Micro Focus CEO’su Stephen Murdoch’un yanı sıra Jaguar Racing Takım Direktörü James Barclay, PwC İngiltere Pazar ve Müşteri Başkanı Marco Amitrano ile DXC Technology Stratejik Ortağı Mark Hughes’un keynote konuşmacı olarak yer aldığı etkinlik; EMEA, AMERICAS ve APJ olmak üzere üç ayrı bölgede eş zamanlı olarak sanal ortamdaa gerçekleştirildi. Katılımcılar, Türkiye’nin dahil olduğu EMEA bölgesindeki etkinlikte 2 gün boyunca farklı ülkelerden sektöründe öncü firmaların gerçekleştirdiği başarı hikayeleri, Micro Focus’un uzman kadrolarının gerçekleştirdiği teknik sunumlar, 1’e 1 canlı görüşmeler ve üst düzey yönetici toplantıları ile bir araya gelme fırsatı yakaladı. Böylelikle farklı şekillerde iletişim ve etkileşim sağlanarak, global düzeyde bir etkinlik gerçekleştirildi.

“Kaliteden Ödün Vermeden Daha Hızlı Yenilikçi Ürün Çıkarma”, “Sürekli Kalite Zihniyetine Öncü Olmak”, “Dönüşüm Siber Dayanıklılık Gerektirir”, “Ana Bilgisayar Erişimi ve Güvenliği: Ana Bilgisayar Neden Modernleştirilmiş Koruma Ve Bağlantıya İhtiyaç Duyar”, “Bilgi Yönetimi ve Yönetişim”, “Çalkantılı Zamanlarda İşletmelere Yönelik Dijital Tehditlerle Nasıl Başa Çıkılır”, “Uçtan Uca Uygulama Testleri İle Daha Hızlı, Daha İyi ve Daha Uygun Maliyetli Çözümler Sunmak” gibi birçok farklı başlıkta derin iç görü sunan konuşmaların yer aldığı etkinlikte, Türkiye’den de bankacılık, perakende, enerji ve teknoloji sektöründe alanında öncü firmaların başarı hikayesi sunumları izleyeciler ile paylaşıldı. Kullanılan teknoloji ve yaklaşımlarla ne tür kazanımlar elde ettiklerini gerçek zamanlı kullanım senarryoları üzerinden paylaşma şansı elde etti.

10 binin üzerinde katılımcı

Dünyanın en büyük patent portföylerinden birine sahip olan Micro Focus, ileri teknolojisi ve yenilikçi ürün çıkarma hızıyla sektörünün öne çıkan şirketleri arasında yer alıyor. Şirket son 24 ayda 1.000’den fazla yeni ürün versiyonu yayınladı. Micro Focus son olarak 23 Mart tarihinde, kurumların dijital dönüşümlerini sağlarken BT operasyonlarını da güçlendirmeye yönelik olarak veri analitiği ve bulut teknolojilerini ortak bir platformda sunan OPTIC’in lansmanını gerçekleştirdi. OPTIC, tek bir platform üzerinde, modüler bir yaklaşımla, veriye dayalı iş zekasından maksimum faydalanma ve bulut teknolojilerini optimize etme yeteneğiyle şirketlerin dijitalleşme sürecindeki değişen beklentilerini karşılarken, BT’nin dönüşüm yolculuğunu basitleştirmeyi hedefliyor. Sunduğu yüksek teknolojiyle sektörde güçlü bir yere sahip olan Micro Focus, müşterilerin sorun yaşamadan dönüşmesi konusunda da en önemli iş ortağı konumunda. Bu nedenle Micro Focus Universe 2021 etkinliği dünyanın dört bir yanında ilgiyle beklenen etkinlikler arasında gösteriliyor.

Teknoloji Makaleleri